מאחורי הקלעים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה על שטיפת רכבים (פנימי וחיצוני) בבית שמש מקום רציני - שלא אצטרך אח"כ שוב לשאוב בעצמי את הלכלוכים שלא ניקו..
תודה רבה!
תודה רבה!
עשיתי היום בחניון של שערי העיר. עשו עבודה ממש טובה ויסודית ביותר.אשמח לקבל המלצה על שטיפת רכבים (פנימי וחיצוני) בבית שמש מקום רציני - שלא אצטרך אח"כ שוב לשאוב בעצמי את הלכלוכים שלא ניקו..
תודה רבה!
כמה זמן צריך להשאיר את הרכב?עשיתי היום בחניון של שערי העיר. עשו עבודה ממש טובה ויסודית ביותר.
הבעיה זה המחיר. ביקשו 200! ואחרי משא ומתן הצלחתי להוריד ל150.
תלוי בעומס שם. הייתי הבוקר בערך בשעה 11:00 ולקח כחצי שעה סה"כ.כמה זמן צריך להשאיר את הרכב?
היה לי שם נזק של 4000 שח מהפזיזות של המנקה בני דודים -: רכב היברידיתיש בחניון של אושר עד
עשיתי גוגל רק בשביל לראות היכן ממוקםעשיתי היום בחניון של שערי העיר. עשו עבודה ממש טובה ויסודית ביותר.
נוו נשארנו בלי שום המלצה למקום טוב..היה לי שם נזק של 4000 שח מהפזיזות של המנקה בני דודים -: רכב היברידית
חומר למחשבה
אכן ביקורות גרועותעשיתי גוגל רק בשביל לראות היכן ממוקם
ונתקלתי בביקורות של אנשים...
לא יודע.קשה לומר אבל המציאות הוכיחה
אם אתה לא נהגת או רכב מפואר הם מורחים אותך
ממליצים מניסיון?יש בחניון של אושר עד
לאממליצים מניסיון?
זו בעיה.ממליצים מניסיון?
הייתי שם נקיון מעולה עלה 80 שחפתחו לאחרונה שטיפה חדשה בבעלות חרדית.
העליתי לטובת הציבור, אין לי קשר למקום:
צפה בקובץ המצורף 2043662.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים