- הוסף לסימניות
השאלה האם בשער צבי יש כמה דרגות איכות או ארצות יבוא,
מכיוון שראיתי שטריימל העשוי משער צבי שמראה שלו הוא מאד גס / עבה
מכיוון שראיתי שטריימל העשוי משער צבי שמראה שלו הוא מאד גס / עבה
בקשר לצבע לא נראה לי שיש סוג שער שלא נצבעהשאלה היא האם זה שיער שמחזיק
הרי זה שיער צבוע (אין צביים שחורים)
050-4145939 או- 050-4112109מה הטלפון של אילאוויטש?
אכן גם אני עשיתי שם ונראה גרועש לי דיס על אחד המומלצים כאן,
3 אברכים שעשו שם,
אחרי שנה זה נראה משו ענתיקה,
אלא אם כן לא לובשים, והוא כל הזמן בקופסא....
אז אין לי מושג איך אפשר להסתמך על המלצות בכתב ולא במראה....
אשמח אם תוכל לפרט על סוגי השיער שציינת וההבדלים ביניהם.תראה זה נושא שאפי' תשאל מאה אנשים לא יהיה אחד שיענה אותו תשובה כמו השני
לגבי אילוביץ שמעתי שלאחרונה בגלל שהוא יודע שיש לו את השוק הוא פחות משקיע בשטריימלעך הפשוטים
אבל אם אתה רוצה שיוכלו לענות לך תתאר מה אתה רוצה סוג שיער(לעניש/BM/קנדי/סטומטן/וכו')צבע(בהיר/כהה)גובה אורך שיער פתוח או סגור או בכלל "קוגל" איזה סוג מבנה קרוין גבוה/נמוך וכו' וכו' וכו'
מבין שניהם עדיף צבי שיותר עמיד ואיכותי רק צריך לדעת שיש כמה רמות בשיער צבי ובאיכות הנמוכה זה נראה כמו שיער של מטאטא קשצבי, או סטון?
תודה רבה
ואני רק בחורףאני הולך עם שטריימל רק בערב וגם אז אני הולך עם קופסה ביד
כן גם אני כשהלכתי לקנות המוכר אומר לי אה זה עולה 15000 אבל נעשה לך ב10000 כי.....בלי קשר נכו שלא שילמת 15000 ש"ח זה היה בערך כמו 13500 ש"ח
זה תופעה מדהימה בנושא של שטריימלך :
אתה מכיר בן אדם ששילם את המחיר המלא של הטריימל?
מתאים על הזה הפתגם הבא
"מעולם לא שילם איש את המחיר הדרוש על שטריימל"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //