עזרה שטריימל !! איפה עושים ? מי הכי אמין ? מי הכי זול ?

• הוסף לסימניות
בעיקרון המחיר נקבע לפי אורך השיער בסנטימטרים פלוס מספר פרמטרים שוליים, אם כי בדרך כלל אכן עושים הנחה והמחיר הוא כדי שתוכל לומר ש'קנית שטריימל ב-15,000'.
אין כזה דבר מחיר לשטריימל! כמו שאין מחיר לאתרוג! נקודה!
המחיר נקבע לפי האף, כמו שאותו שטריימל אם זה לחתן זה מחיר שונה לגמרי באם זה למחותן וכן הלאה
אתה יכול להגיד לי מחירים מדיוקים, שטריימל ששיער ארוך ב.. ס"מ המחיר הוא כך וכן הלאה?

• הוסף לסימניות
שלום מישהו שאל אותי שאלה
במקרה היה זה חתן טרי
איפה שווה לי לעשות שטריימל ???
יש היום רשימה ארוכה של חניות שעוסקים בתחום הזה..
אבל כאן נשאלת השאלה מי יעשה לי שטריימל יפה ומחזיק במחיר סביר !!!
אז אני אמרתי לו שאני ינסה לברר
שאלתי אנשים שעוסקים בתחום {סוכנים בלע"ז}
וכל אחד אמר לי משהו אחר
אז חשבתי שאולי אני ישאל פה
זה לא שלא ניסיתי לחפש אבל מה שמצאתי היה דיון ישן... ובגלל זה רציתי לחדש את הנושא
מהי דעתכם ??? בנושא !!
זה תלוי איזה סגנון אתה אוהב כי כל יצרן יש לו סגנון מסוים למשל יש יותר פתוחים או סגורים וכן סגנון אמריקאי שזה נראה סוג של חתול ובקשר למחיר אין לזה היגיון אבל הסנדרט הוא בין
10,000 ל15,000

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר מחיר לשטריימל! כמו שאין מחיר לאתרוג! נקודה!
המחיר נקבע לפי האף, כמו שאותו שטריימל אם זה לחתן זה מחיר שונה לגמרי באם זה למחותן וכן הלאה
אתה יכול להגיד לי מחירים מדיוקים, שטריימל ששיער ארוך ב.. ס"מ המחיר הוא כך וכן הלאה?
א. תברר קצת, בגדול זה 1,000 ש"ח לס"מ כלומר 10K ל10 ס"מ אורך שיער.
ב. לאתרוגים הרגילים (לא של אדמו"רים ונגידים) יש מחירון די ברור, ברוב המכירות המחירים כתובים על הדוכן.
ג. אין כמעט בעולם מחותן שקונה לעצמו שטריימל כמו שהוא קונה לבן שלו, בדר"כ משקיעים בחתן הרבה יותר.
ד. יש צדק בכך שהשטריימל של החתן יקר יותר כי זה דורש הרבה יותר אחריות, כמו איפור של כלה שעולה פי כמה.

• הוסף לסימניות
אגב, אם יש שטריימל מאכער עם נסיון שפתח חברה חדשה תמיד מומלץ ללכת אליו, כי הוא מנסה להרשים ועדיין זול כי אין לו שם בשוק, אבל צריך לברר שהוא באמת טוב בזה.

• הוסף לסימניות
באילוויטש זה לא נכון, שמה יש מחירים יציבים...
אני קניתי שמה לפני ארבע שנים ושאל אותי אם לעשות מבצע ובמכוון עניתי לו שאני לא רוצה וכנ''ל וקניתי ב 10000 ש''ח בזמנו היה סכום עצום לשטרימייל וזה נראה יפה כאילו קניתי את זה היום והחברים שעשה להם מבצע נראה כמו מימי הביניים (אגב זה היה משיער BM )

• הוסף לסימניות
נראה לי שכיום בשיער צבי אם אתם רוצים מחיר טוב ומוצר יפה ועמיד לטווח ארוך זה שם טוב
יש גם את אילאוויטש שעושה שיער צבי יפה אבל הוא הרים את האף ומבקש מחרים בשמיים ללא הצדקה והשירות שלו זבל...

• הוסף לסימניות
שלום רב,
איפה אפשר לעשות שטריימל יפה במחיר הכי זול?
לא מחפש BM ולא משהו מיוחד (שטריימל סגור יפה שיחזיק שנים)
תודה

• הוסף לסימניות
לא מזמן ראיתי פרסום של ביבר, על שטריימלאך מוכנים.
למישהו יש ניסיון שם? ואשמח גם לקבל את המס' שלו.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לכו תבדקו בעצמכם אם מוצא בעינכם או לא

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד קניתי שם לפני סוכות שטריימל יצא מאוד יפה מהחנות אבל באמצע חול המועד זה כבר נפתח לגמרי וירד מזה הברק
אני פשוט ראיתי שזה לא מחזיק ניסיתי להכניס לו לשיפוץ
לא יצא מזה כלום לא מבריק שיער יבש ואני מעדיף ללכת עם הישן כל שבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה