כללי שטר חדש בדרך, תגידו...

• הוסף לסימניות
רק אני חושב שהוא מכוער? למה השטרות של חו"ל נראים לי הרבה יותר יפים?...

קבצים מצורפים

• 50.jpg
    KB 38.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1370258:

לדעתי, הדמות פחות משתלבת...

• הוסף לסימניות
אני מבין את עניין בעיות הזיוף, אבל משהו בטיפוגרפיה ובעומס הכללי לא מסתדר לי...

• הוסף לסימניות
הוא באמת נראה מכוער, יתכן שבמציאות הוא יותר יפה

מה שאני מתפלא, זה החוברת שהם הוציאו, נראה משהו משנות ה-80

• הוסף לסימניות
ראיתם את הדולרים החדשים? יש להם פס כזה תלת מימדי באמצע. מגניב

• הוסף לסימניות
עוד סיבה לעבור לאשראי בלבד:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לעומת הדולרים המשעממים והחדגוניים, אפילו השטר הזה נקרא יפה. השטרות הישראליים, היורו והפרנקים האירופאים צבעוניים ומלאי חיות, ובעלי עיצוב מתקדם. איך זה שרק אמריקה נשארת מאחור?

• הוסף לסימניות
מצטערת, לא זכיתי להכיר שטרות של חו"ל שאחווה דעה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1370258:

אני ברגע הראשון, כשראיתי את התמונה על השטר
הייתי בטוחה שמה שיגורתי אכן קרה
והמדינה מגלה סולידריות עם החמאס או אחד מאנשיו...
:D:eek::eek::eek:
אולי אחד מאלה החפים מפשע שנהרגו במהלך המתקפות....
;):eek:;):eek:;):eek::(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה