עזרה שיאומי חצי טאץ' במחיר זול בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מכיר את החנות צומת תקשורת בשמואל הנביא פינת בר אילן רוב הפלאפונים זולים שם לגבי שיאומי ספציפית אני לא יודע.
אגב יש שמה גם שירות מאד טוב.

• הוסף לסימניות
אם אתה מעוניין יש לי שיומי חצי טאץ במצב חדש עדין בתקופת האחריות ב320

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
מחפשת שיומי חצי טאץ במודיעין עילית. איפה יש חנות טובה במחיר טוב?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם הסתדרתי.
קניתי ב430 נפח 32 ג'יגה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
מחפשת שיומי חצי טאץ במודיעין עילית. איפה יש חנות טובה במחיר טוב?
מחפשת גם במודיעין עילית,
אבל שיהיה גם אחריות על המכשיר ולא רק על הגרסה

• הוסף לסימניות
יש לו אחריות גם על המכשיר
והוא נותן שירות מצויין גם במודיעין עלית
0556731204 שימיפון

• הוסף לסימניות
איך הוא?
מרוצים ממנו.?
יש מצב לקבל אותו כשר כשר ללא מייל וואצאפ?
אני רוצה רק בגלל המצלמה
הבנתי שהיא טובה יחסית לטלפונים הכשרים

• הוסף לסימניות
יש בכשר
מרוצים
מצלמה יחסית לכשרים מצויינת
ומערכת הפעלה הכי טובה שיש בכשרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה