דרוש מידע שיאומי טאצ הכשר...

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר לחסום את האינטרנט כמו יאנג למשל?
באמת מי כאן כזה תמים וחושב שזה חסום???????????????????????
חמש דקות כל פלאפון כזה פתוח (לבחורי ישיבות זה מצוין ולאברכים המלצה שלי עדיף לקנות סמארטפון יש מסך יותר גדול זה כל ההבדל)
אין שיאומי טאצ' חסום לגמרי אין כזה מוצר

• הוסף לסימניות
גם לנו היה כזה.
אין על זה שום חותמת נטו כתוב על הקופסא כשר.
המכשיר לא איכותי בכלל השקע טעינה נהרס מהר מאד והיה צריך להחליף וגם הטאצ' לא מי יודע מה איכותי
עושה הרבה בעיות.
קנינו ואחרי חודשים החלפנו למכשיר מסוג אחר.
לא ממליצה בכלל!!!

• הוסף לסימניות
תכלס, יש למישהו המלצה על מכשיר כשר, טוב, נוח?

• הוסף לסימניות
באמת מי כאן כזה תמים וחושב שזה חסום???????????????????????
חמש דקות כל פלאפון כזה פתוח (לבחורי ישיבות זה מצוין ולאברכים המלצה שלי עדיף לקנות סמארטפון יש מסך יותר גדול זה כל ההבדל)
אין שיאומי טאצ' חסום לגמרי אין כזה מוצר
פחד פחדים רבנו של כל העולם

• הוסף לסימניות
זה פרוץ ואסור לקנותו החותמת של ועדת הרבנים מזויפת להיזהר!!!!!!!!!!!!
הבעיה שעכשיו וועדת הרבנים בעצמה מזויפת
לכן הרב אדלשטיין שליט"א מקים מערך כשרות לטלפונים

• הוסף לסימניות
הבעיה שעכשיו וועדת הרבנים בעצמה מזויפת
לכן הרב אדלשטיין שליט"א מקים מערך כשרות לטלפונים
נראה לי שלאף אחד פה לא היה את האומץ לכתוב את זה. (רק לחשוב, כמו כל הציבור החרדי...).

• הוסף לסימניות
נראה לי שלאף אחד פה לא היה את האומץ לכתוב את זה. (רק לחשוב, כמו כל הציבור החרדי...).
כן , אני מודעת לזה שהפה שלי- שהוא לרוב דוגרי-מסבך אותי
אבל אני מוכנה לקחת ריזיקה!
הציבור שלנו עובר שינוי ,אומנם בצעדים קטנים אבל יש התפכחות!

• הוסף לסימניות
יש אותו למישהו?
איך הוא?
מכל הבחינות...
תודה רבה!
אל תקראו לזה כשר כי הוא רחוק מאוד מלהיות כזה...
בתור סמארטפון מוקטן הוא בסדר גמור..

• הוסף לסימניות
אל תקראו לזה כשר כי הוא רחוק מאוד מלהיות כזה...
בתור סמארטפון מוקטן הוא בסדר גמור..
למה לא? אם יש בו רק נגן ומצלמה אז זה תומך כשר. ונכון, הוא מהיר ויש לו טאצ' כמו של סמארטפון. אז מה?
תכלס, יש למישהו המלצה על מכשיר כשר, טוב, נוח?
אני מחפשת המלצה על מכשיר מהיר כמו השיאומי חצי טאצ' בתומך כשר (מצלמה ונגן בלבד..!)

• הוסף לסימניות
בגדול מה ההבדל בינו לבין היאנג תומך כשר?

• הוסף לסימניות
אולי אחד יגלה לי את הסוד איך עשים את הפס האדום
ללא שם.png

• הוסף לסימניות
יש לי אחות עם סוכרת נעורים והיא צריכה שיאומי חצי טאצ' ללופ (מי שמבין)
בקיצור- יש לה חסום לחלוטין לחלוטין לא נגן ולא מצלמה רק התוכנה שהיא צריכה בשביל הלופ
והפלאפון עצמו- שמע מדהים קלט טוב וטאצ' חזק!!!!
עדיין- מי שלא צריך אותו לצורך בריאותי כלשהו- זה ממש לעבור על דברי רבנים בקניתו.
אפשר פרטים היכן אפשר לקנות, ומי מכשיר, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה