עזרה שיאומי נכבה ונדלק

• הוסף לסימניות
בשבת נגמרה הסוללה והוא התנתק
במוצש חיברתי לחשמל ומאז הוא נדלק ונכבה בלי הפסקה, יותר נכון - אפילו לא נדלק. מגיע עד המסך של ועדת הרבנים ושם נעצר, נכבה, ונדלק מחדש מעצמו
גם הסים ננעל ואי אפשר לפתוח את המגירה שלו
גם ניסיון לכיבוי מהחלק העליון עם המחט לא עוזר
קרה לכם פעם? יש פתרון?

• הוסף לסימניות
בשבת נגמרה הסוללה והוא התנתק
במוצש חיברתי לחשמל ומאז הוא נדלק ונכבה בלי הפסקה, יותר נכון - אפילו לא נדלק. מגיע עד המסך של ועדת הרבנים ושם נעצר, נכבה, ונדלק מחדש מעצמו
גם הסים ננעל ואי אפשר לפתוח את המגירה שלו
גם ניסיון לכיבוי מהחלק העליון עם המחט לא עוזר
קרה לכם פעם? יש פתרון?
פשוט לתת לו לשבת בתוך המטען חצי שעה...

• הוסף לסימניות
הוא כבר יותר משעה במטען

• הוסף לסימניות
ללחוץ לחיצה ארוכה על הפעלה?
כשזה קרה לי שמתי במטען לחצי שעה בערך..
אחר כך הוצאתי ונתתי לו לנוח קצת ואחר כך לחצתי לחיצה ארוכההההההה עד שנידלק

• הוסף לסימניות
כן, לחצתי ארוך (לפחות חצי דקה), הבעיה שזה ללא שינוי, ממשיך להכבות ולהידלק כאילו כלום

• הוסף לסימניות
לכאורה בעיה בגירסא ככה היה אצלי ב Q3

• הוסף לסימניות
לצערי הרב, כשזה קרה למכשיר שלי, נתתי אותו ל-2 מומחים בתחום, ולא הצליחו להחזירו לחיים....
הלך המכשיר - הלכו 1000 אנשי קשר!

• הוסף לסימניות
לצערי הרב, כשזה קרה למכשיר שלי, נתתי אותו ל-2 מומחים בתחום, ולא הצליחו להחזירו לחיים....
הלך המכשיר - הלכו 1000 אנשי קשר!
אז אפילו ההצעה של תוכנה חדשה לא אפשרית?
עם אובדן ה750 אנשי קשר כבר כמעט השלמתי, אבל גם מכשיר חדש? אין לי עצבים, במיוחד שאין אופציות מידי יעילות באזור

• הוסף לסימניות
לא נותר לי - אלא להשתתף בצערך, ובלב כבד.
שהקב"ה לא יעמידך בנסיונות קשים מאלו...!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה