- הוסף לסימניות
בעלי נסיון,
אשמח לבל המלצות לכאן או לכאן..
תודה
אשמח לבל המלצות לכאן או לכאן..
תודה
מה למשל?ישנן הרבה אלטרנטיבות זולות בהרבה
היה לך גם 21?אני קניתי בזמנו את הF22 טפו טפו מרוצה מאד
קניתי שתי חתיכות מזה https://s.click.aliexpress.com/e/_c3pVk227 מרוצה ממשמה למשל?
היה לי את ה21היה לך גם 21?
מצטרף להמלצה אני קניתי את זה בארץ בחנות בירושלים בארץ זה יותר יקר אבל יש להם גירסאות כשרות מוכנות כבר מה שכן יש לו כמה בעיות מסוימות וכמה יתרונות מסויימים ( לפחות בגירסא שלהם )קניתי שתי חתיכות מזה https://s.click.aliexpress.com/e/_c3pVk227 מרוצה ממש
אפשר להטעין אותו במטען טייפ C מהיר??אני קניתי בזמנו את הF22 טפו טפו מרוצה מאד
את בעיית הנמכת השמע ניתן לפתור באמצעות אפליקציות להגדרת מקשיםמצטרף להמלצה אני קניתי את זה בארץ בחנות בירושלים בארץ זה יותר יקר אבל יש להם גירסאות כשרות מוכנות כבר מה שכן יש לו כמה בעיות מסוימות וכמה יתרונות מסויימים ( לפחות בגירסא שלהם )
מבחינת חסרונות :
1. לא ניתן להנמיך ולהגביר את השמע בשיחות באופן קלאסי ע"י לחיצה על למעלה ולמטה כמו בשיאומי אלא רק על ידי לחיצה על סולמית ואז נפתח מסך שמאפשר להנמיך ולהגביר
2 . בזמן השיחות אי אפשר ללחוץ על המקשים ואז זה מקליד אלא צריך ללחוץ על כפתור לוח המקשים במסך ורק אז זה נותן להקליד ( יכול להיות שזה שולי אבל לי זה לפעמים קצת מפריע ומצד שני לפעמים גם מועיל כדי לא ללחוץ סתם על כפתורים )
3 . הטאץ' בצדדים לא הכי חלק ( מורגש רק במשחקים ספציפיים מאוד שצריך לגרור עד תחתית המסך ובפינה לגמרי ד"א את ההבחנה הזאת אמר הטכנאי שלהם ולא אני . אבל אני הרגשתי את זה בהמשך )
4. כרגע למיטב ידיעתי אין לו מגן מסך רשמי אלא פשוט שמים לו את המגן מסך של F22 והוא מכסה 95% מהמסך
אז אחרי כל זה אני רוצה להסביר למה אני עדיין ממליץ עליו.
יתרונות :
1. מקום לשני סימים או לחילופין ( מה שקנה אותי ) זה מקום לסים וכרטיס שבשבילי זה הבעיה הגדולה ביותר בשיאומי F21
2. הטלפון עצמו מחזיק די טוב אפילו שהתקנתי כמה אפליקציות כבדות יותר משיאומי F21 שהיה לי
3. יש לו בטריה פסיכית שמחזיקה לי הרבה יותר משיאומי בפער ובנוסף לזה הוא נטען במהירות פי 3 משיאומי ואני יודע את זה מניסיון כי לאשתי יש שיאומי F21
4 . הוא לא נראה ענק כמו ה F22 וזה לא שיאומי ( למי שזה חשוב לא להסתובב עם שיאומי ברחוב )
מקווה שעזרתי בהצלחה
איזה סינון יש על זה?מצטרף להמלצה אני קניתי את זה בארץ בחנות בירושלים בארץ זה יותר יקר אבל יש להם גירסאות כשרות מוכנות כבר מה שכן יש לו כמה בעיות מסוימות וכמה יתרונות מסויימים ( לפחות בגירסא שלהם )
מבחינת חסרונות :
1. לא ניתן להנמיך ולהגביר את השמע בשיחות באופן קלאסי ע"י לחיצה על למעלה ולמטה כמו בשיאומי אלא רק על ידי לחיצה על סולמית ואז נפתח מסך שמאפשר להנמיך ולהגביר
2 . בזמן השיחות אי אפשר ללחוץ על המקשים ואז זה מקליד אלא צריך ללחוץ על כפתור לוח המקשים במסך ורק אז זה נותן להקליד ( יכול להיות שזה שולי אבל לי זה לפעמים קצת מפריע ומצד שני לפעמים גם מועיל כדי לא ללחוץ סתם על כפתורים )
3 . הטאץ' בצדדים לא הכי חלק ( מורגש רק במשחקים ספציפיים מאוד שצריך לגרור עד תחתית המסך ובפינה לגמרי ד"א את ההבחנה הזאת אמר הטכנאי שלהם ולא אני . אבל אני הרגשתי את זה בהמשך )
4. כרגע למיטב ידיעתי אין לו מגן מסך רשמי אלא פשוט שמים לו את המגן מסך של F22 והוא מכסה 95% מהמסך
אז אחרי כל זה אני רוצה להסביר למה אני עדיין ממליץ עליו.
יתרונות :
1. מקום לשני סימים או לחילופין ( מה שקנה אותי ) זה מקום לסים וכרטיס שבשבילי זה הבעיה הגדולה ביותר בשיאומי F21
2. הטלפון עצמו מחזיק די טוב אפילו שהתקנתי כמה אפליקציות כבדות יותר משיאומי F21 שהיה לי
3. יש לו בטריה פסיכית שמחזיקה לי הרבה יותר משיאומי בפער ובנוסף לזה הוא נטען במהירות פי 3 משיאומי ואני יודע את זה מניסיון כי לאשתי יש שיאומי F21
4 . הוא לא נראה ענק כמו ה F22 וזה לא שיאומי ( למי שזה חשוב לא להסתובב עם שיאומי ברחוב )
מקווה שעזרתי בהצלחה
איזה שתשיםאיזה סינון יש על זה?
איפה עשית לו גרסא וכמה עלה לך ?את בעיית הנמכת השמע ניתן לפתור באמצעות אפליקציות להגדרת מקשים
שים לב שהקישור ששמתי הוא קישור לדגם המקביל לדגם ה22 ויש לו כפתורי הגבהה והנמכת ווליום בצד שלא כמו הדוב 77 שקיימת בו הבעייה שציינת, בנוסף הכפתורים הללו גם פותרים את בעיית ההשתקת שיחות נכנסות, ע"י כפתור ההנמכה
לא עשיתי שום גרסה אני עם הגרסה המקוריתאיפה עשית לו גרסא וכמה עלה לך ?
יש לי אותו לא הרבה זמן (משהו כמו 5 חוד') והרטט פשוט לא עובד לי בכלל.. ניסיתי בכל דרך אפשרית לבדוק בהגדרות, בג'יפיטי ושות' ולא מצאתי פיתרון. מישהו נתקל בבעיה?אני קניתי בזמנו את הF22 טפו טפו מרוצה מאד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //