שיבולת בבני- ברק, איפה?

• הוסף לסימניות
איזה עוד חנויות של בגדי ערב יש בבני ברק או בירושלים,
אשמח אם תעזרו לי לקצר את התהליך המתיש הזה....

• הוסף לסימניות
ראיתי ב"נועה" שמלות ערב מדהימות!! (ליד פוקס ב"ב)

• הוסף לסימניות
בירושלים יש שיבולת ברחוב הטורים וכן יש את ONE OF A KIND ואפשר למצוא גם בשי מעילים בבני ובירושלים ובשושי יגודיוב

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש מכירה של ONE OF A KIND ברחוב מלצר 19.
(בירושלים נראה לי יש חנות בגאולה)
יש להם דברים מהממים!!!!

• הוסף לסימניות
אף אחת לא יודעת איפה זה שיבולת בבני ברק?

• הוסף לסימניות
בחזו"א 40, אם כי איני יודעת האם המכירה עדיין פעילה

• הוסף לסימניות
ביגושי - רחוב רבי עקיבא 22 בסוף פסאג׳ ארוך כזה
שושי יגודיוב - רבי עקיבא 11

בשמחות!

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי המכירה בחזון איש 40 כבר סגורה זה כמה שנים טובות
לא נראה לי שיש בבני ברק חנות שלהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;1479768:
למיטב ידיעתי המכירה בחזון איש 40 כבר סגורה זה כמה שנים טובות
לא נראה לי שיש בבני ברק חנות שלהם

צדקת, היא באמת כבר אינה קיימת בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהיא כן קימת בבני ברק
שד' גרשטנקורן
משפ' אלתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תות;1480919:
אני חושבת שהיא כן קימת בבני ברק
שד' גרשטנקורן
משפ' אלתר

התקשרתי לשיבולת, הם אמרו לי שכבר אין להם סניף בב"ב
אולי את מדברת על מכירה אחרת שיכולה לעזור לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה