שיבוץ בגן חובה

• הוסף לסימניות
האם בסמכות רשת הגנים לשבץ את ביתי בגן שאינו הקרוב ביותר לבית, בטענה שהגן "מפוצץ", על אף שגן זה נקרא "גן שפה", כלומר:יש בגן זה גם מספר ילדות מתקשות בנושא שפתי, שמקבלות טיפול אינדוידואלי מאשת מקצוע בגן זה, אך הן לא מגיעות דוקא מהשכונה, אלא משכונות מרוחקות???

• הוסף לסימניות
גן שפה הוא תוספת לגן ובדרך כלל רובם מגיעים מרחוק,
כפי הידוע לי לא יוציאו בשום פנים ילדה מגן שפה הגרה רחוק לטובת ילדה לגן הרגיל מקרבת מקום

• הוסף לסימניות
מתי רשמת אותה?
אני רשמתי באדר לגנים...
בכל אופן, שמעתי שזה עובד בשיטת "כל הקודם זוכה" - מי שרושם מוקדם יותר מקומו מובטח ומי שרושם מאוחר יותר אז רושמים אותו איפה שנשאר מקום, גם אם זה לא המקום הקרוב ביותר לבית.

• הוסף לסימניות
נרשמה בתקופת ההרשמה, לפני כחצי שנה

אחדד את השאלה: אצל מי סמכות העל: "העיריה" או "רשת הגנים החרדית"?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אצל מי סמכות העל, אבל דבר אחד ברור:
ילדה שקיבלה שיבוץ לגן שפתי משולב, לא תפנה את מקומה לטובת ילדה רגילה מהשכונה, שיכולה לקבל את אותו שרות (אם אפשר לכנות את זה כך) בכל גן אחר.
גני שפה זה עסק הרבה יותר מסובך, ולאחר ועדת השמה אין כמעט סיכוי שיזיזו ילדה. (אלא אם כן ישנו גן שפתי משולב אחר באותה רמה שיוכל לקלוט את הילדה. סיכוי של פחות מאחוז שקיים דבר כזה.)

• הוסף לסימניות
נראה לי
שקדם חובה - העיריה משבצת
חובה- רשת הגנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה