כללי שיבוץ מילים בעברית בטקסט אנגלית באינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה מוזרה, שלא נפגשתי בה בעבר, אני עובדת על חומר באנגלית, עם שיבוץ מילים בעברית בתוך הטקסט (את העברית אני משבצת לטקסט שניתן לי מוכן באנגלית).
מסיבה שממש לא ברורה לי, המילה בעברית לא מקבלת את האופציה של ימין לשמאל, בסטייל הגופן הוא מראה לי שהוא על ימין לשמאל, אבל בקובץ המילה מופיעה הפוך םולש במקום שלום...
לדעתי מסתתר איזה הגדרה של הפסקה שלא נותנת שינוי הגדרות לגופן, אבל אני לא מוצאת כלום.
יש למישהו רעיון? איפה להתחיל לחפש?

• הוסף לסימניות
ניסית לשחק ב-caracter direction (בתפריט הקופץ בחלונית caracter)?

• הוסף לסימניות
כן, ניסיתי, זה היה אחד הדברים הראשונים, שם מסומן וי לייד האופציה מימין לשמאל, אבל ניסיתי לראות מה ייקרא אם אחליף אותו לשמאל לימין, וללא שינוי.

• הוסף לסימניות
להשתמש ב-Adobe World Ready Paragraph Composer.

• הוסף לסימניות
אריאל, תוכל אולי לפרט יותר, זו תוכנה בפני עצמה? או פונקציה מסויימת?

• הוסף לסימניות
זה אחד מהגדרות הפיסקה. בכל מקום שאפשר לשנות הגדרות פיסקה אפשר לבחור את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה