שיבוש בדפוס

• הוסף לסימניות
מעשה שהיה כך היה.
ע''פ בקשת לקוח שלחתי חוברת להדפסה אצל מדפיס פלוני.
הספרים הגיעו בזמן לחתונה ששם מחלקים החוברות.
המדפיס שיבש שתי דברים בצורה קיצונית. הגליון הפנימי היתה 3ס''מ והחיצוני 1ס''מ! בקיצור, לא מרוכז, ובגדול.
בעיה שניה: הטקסט היה עקום. מדדתי בעמוד אחד היה הפרש מקצה שורה העליונה עד קצה העמוד ובין שורה התחתונה עד קצה העמוד - .5ס''מ!

בקיצור: על הפנים

המדפיס התנצל ואמר שאכן הוא עשה כמה טעויות, ומקובל עליו מה שאחליט, השאלה בתשלום.
הלקוח, בלית ברירה משום האירוע, לקח את הסחורה המשובשת. כמה מקובל להוריד על כזה דבר מהלקוח, וכמה מקובל להוריד מהתשלום להמדפיס באופן כזה. המחיר היה אמור להיות 1500 ש''ח (כולל התיווך שלי).

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מה להגיד בענין? חוץ מפעם הבא תדפיס אצלינו!ׂׂׂׂׂׂ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא1;1728480:
אין לאף אחד מה להגיד בענין? חוץ מפעם הבא תדפיס אצלינו!ׂׂׂׂׂׂ

מה אתה מצפה שיגידו לך?
אין ספר כללים למקרים כאלו,
מנסים להגיע להסדר לפי הנתונים והאנשים...

ואכן.. בדפוס מקצועי ומנוסה נדיר שיקרה דבר כזה,
בכל מקום עלולים לקרות תקלות חריגות כלשהן,
אבל לא ברמה כזו, מה שתיארת נשמע באמת מוגזם...

• הוסף לסימניות
אם אני הייתי בעלת הדפוס לא הייתי מוציאה החוצה עבודה כזו מפושלת. זה לא למכירה שאפשר למכור בתור פגום ולהסתדר אח"כ במחיר עלות עם הלקוח, זה הזמנה לאירוע ולא מכובד לחלק עבודה מפושלת לאורחים!
ואם הייתי בעלת האירוע לא הייתי מחלקת את המזכרת. אם הלקוח היה מוכן לחלק את המזכרת אז יש מה להגיע איתו למחיר עלות של הדפוס, מחילה ממך, ועל התיווך הייתי מוותרת ולומדת לפעם הבאה להיות במקום בזמן העבודה או לתת למקום שאני סומכת עליו, או להתנות מראש שאם יש פשלה אני לא משלמת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה