שיתוף "שיבנה בית המקדש במהרה בימינו" ציור שמן חדש שלי.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
התגובות החמות על הציור הקודם שהעלתי "דורות של תורה" גרמו לי חשק לשתף שוב...
הציור הזה נחתם עכשיו (טרי טרי...)
ציפיה לגאולה.jpg

והלוואי וכבר יבוא היום היפה הזה, שנראה את הגאולה!
וכל "ציבעי הקשת" (מכל העדות ומכל החוגים) יתחברו במטרה אחת!
לקדש שם שמיים!!
אמן!

• הוסף לסימניות
מעורר השראה!!!
אגב משאירה שיתייבש ואז עושה עוד שלב...
או ביחד ממזגת את כל הצבעים?
אם לא אכפת לך שתפי קצת בתהליך

• הוסף לסימניות
מ ו ש ל ם ! ! ! :)

• הוסף לסימניות
מה זה האמנות המושלמת הזו?:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקסים! קסום! מעורר געגוע

• הוסף לסימניות
[
מעורר השראה!!!
תודה, מסכימה בהחלט.
QUOTE="פרומי ב., post: 8006571, member: 52071"]
אגב משאירה שיתייבש ואז עושה עוד שלב...
או ביחד ממזגת את כל הצבעים?
[/QUOTE]
בשלב הראשון אני צובעת את הציור כמעט עד הפרט האחרון, יש לי עניין שכל הצבעים וכל האלמנטים בציור יתחברו ויתמזגו, ולכן אני עושה את זה רטוב על רטוב, אבל כמובן אני עוברת על הכל בכמה שכבות, ולסיום בגימורים הקטנים (פינישים) אני עושה על יבש.... ( יש עוד הרבה מה להסביר, אולי עקב המצב אני יתחיל להעביר את החוגים בזום:rolleyes:..........)

• הוסף לסימניות
בהחלט מעורר השראה.

ענן העשן שמעל בית המקדש זה מהמזבח?
כי אם כן, נראה לי שזה אמור להיות בקדמת הבנין.

• הוסף לסימניות
הציור עומד למכירה ?
כן.
למרות שבשלב זה קצת קשה לי למכור ולהפרד מהמקורי. (אבל אם את מעוניינת אני התגבר ;) )
ניתן לקנות גם הדפס (לא בשבוע הקרוב, כיון שהציור עדיין רטוב.)
עלות: לציור בגודל הזה (הדפס) 1050 ש"ח.
עלות מיוחדת למזמינות דרך פרוג: (ברוח הזמן קורונה, תשעת הימיים, וכו') 700 ש"ח
המחיר המיוחד הוא עד תשעה באב (דבר האבוד....) נא לציין בהזמנה שהגעתם דרך פרוג !
ניתן להזמין בכל גודל (המומלץ זה הגודל המקורי.
chayaoj:)gmail.com

• הוסף לסימניות
ציור חם, נקי, מעורר
וצבעי הקשת... מרגש
ושאלה; איך את מצלמת? מצלמה רגילה או בטכניקות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה