שיבצו את הבת שלי בגן רחוק מאד מהבית

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שפשוט הציבה עובדה וביום הראשון הלכה לגן שהיא רצתה ולא שובצה שם, ופשוט הציבה עובדה, היא אשה פייטרית, זה לא מתאים לכל אחד, היא הסבירה יפה לגננת, והגננת כבר סידרה את העניינים, אולי יש לך אפשרות ליצור קשר עם הגננת ולהתייעץ איתה

חשבתי על זה גם..השאלה אם זה לא יפגע בבת שלי,אין לי מושג איך זה יתקבל,
אני חוששת שזה לא יעזור ואז הבת שלי תרגיש שגירשו אותה מהגן.
וגם אם זה כן יעזור, הגננת תהיה עצבנית עליה מראש.. .
אי אפשר מדי לריב עם הגננת של הילד שלך, זה יתנקם בילד בסוף.
עם הגננת דוקא דיברתי, זו אותה גננת משנה שעברה, היא אמרה שאין לה איך לעזור.

• הוסף לסימניות
זה באמת יעבוד? את מכירה סיפור כזה?
ואיך הקב"ס יידע? הרשת לא תדווח כי הם יורים לעצמם ברגליים..
אני לא יודעת איך עובדים כאלו דברים אבל אולי אפשר לנסות עכשיו לחפש את הקב"ס?

• הוסף לסימניות
אני ערערתי בשנה שעברה על מרחק . כמובן בירושלים.
כתבתי שאני מאד מתפלאה איך חשבו ע"כ בכלל ועל עצם הרעיון ועוד כהנה וכהנה..
והעבירו לגן קרוב בלי בעיה.

• הוסף לסימניות
כתבת שהגננת היא אותה גננת משנה שעברה לכן יש היגיון לשיבוץ בגן חדש, אך במקרה שלכם יש את הקושי עם המרחק ונושא ההקאות.
כדאי קודם כל לברר עם הגננת האם יש בכלל מקום או שהרישום לגן מלא.
אם הגן מלא את בבעיה אמיתית. ואם לא, אז מומלץ לפנות לרשת שוב ואפילו ממש להגיע פיזית למשרדים ולתאר את המצוקה.
אופציה נוספת אכן היא דרך מנהל מחלקת החינוך/ הקב"ס בעיריה. קחי בחשבון שישנם מקומות שאין למחלה לחינוך/ קב"ס מעורבות בשיבוץ הפנימי של הבעלויות, לכן כדאי קודם כל למצות את האפשרויות מול הרשת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני ערערתי בשנה שעברה על מרחק . כמובן בירושלים.
כתבתי שאני מאד מתפלאה איך חשבו ע"כ בכלל ועל עצם הרעיון ועוד כהנה וכהנה..
והעבירו לגן קרוב בלי בעיה.

הבעיה שהגן הקרוב מלא עד 0 מקום (לדבריהם)
בירושלים נראה לי שהשיבוץ הוא ע"י העיריה, לפי קירבה בד"כ,
כך שבכל מקרה זה שונה מאצלנו, שהשיבוץ נעשה שרירותית ע"י הרשת.

אני ממש מרגישה שאני מדברת לקירות אטומים:(:confused:

• הוסף לסימניות
כתבת שהגננת היא אותה גננת משנה שעברה לכן יש היגיון לשיבוץ בגן חדש, אך במקרה שלכם יש את הקושי עם המרחק ונושא ההקאות.
כדאי קודם כל לברר עם הגננת האם יש בכלל מקום או שהרישום לגן מלא.
אם הגן מלא את בבעיה אמיתית. ואם לא, אז מומלץ לפנות לרשת שוב ואפילו ממש להגיע פיזית למשרדים ולתאר את המצוקה.
אופציה נוספת אכן היא דרך מנהל מחלקת החינוך/ הקב"ס בעיריה. קחי בחשבון שישנם מקומות שאין למחלה לחינוך/ קב"ס מעורבות בשיבוץ הפנימי של הבעלויות, לכן כדאי קודם כל למצות את האפשרויות מול הרשת.

בהצלחה.
הגן אכן מלא. אבל הוא לא מלא בילדות שמקיאות בנסיעות...
(שנה שעברה פתחו שנה עם גן מלא, ובמהלך השנה נכנסה עוד ילדה שעברה לגור בעיר. והיו גנים פחות מלאים. אבל זה היה הגן הקרוב ביותר.)
השנה הבעיה שהחליטו על שיבוץ שרירותי של כל הבנות שנשארו שנה בחובה, בגן מסוים בלי התחשבות באזור המגורים. ובלי לנסות להבין שיש יוצאי דופן.

אכן לדעתי אין לעיריה בכלל מעורבות בשיבוץ.
השאלה מה קורה במצב שילדה בגן חובה לא מגיעה לגן
במקרה כזה הקב"ס אמור להתערב, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה