שיגעון המאקרו

• הוסף לסימניות
אחרי שיטוטים מארבים וציד בלתי פוסק, חמושה במצלמה העלובה שלי (שכל המצלמות הגדולות השחורות והמפחידות של החברה מפה מביטות עליה בבוז, או לא מביטות עליה בכלל)
העליתי בחכתי כל מיני.
השפיריות האדומות ברחו לי כל הזמן, אז הלכתי על אבקני הפרחים שהם לפחות יותר יציבים , ומקבלים אותי בנימוס.
אודה אם תעזרו לי בהתלבטות איך תצוגת האבקנים טובה יותר, שרקע פרחי הכותרת ממלא את כל חלל התמונה (פריים בלע"ז)
או האם הכתמים המטושטשים ברקע מוסיפים או גורעים.
שימו לב, זו לא סדרה, זו התייעצות.

במידה וזו חוצפה אדירה מצדי, החובבת, לגעת בעניינים נשגבים כמו צילומי תקריב -תוכלו לשגרני החוצה בבעיטה, ועם המילים הכי מפחידות. אני אשרוד.
אבל ברור שאני אשמח לעצות ולחוות דעת.

אה, ורק חידונת קטנה לסיום: אתם מזהים של מי האבקנים הללו? (שיח מאוד מאוד נפוץ)

• הוסף לסימניות
לא-צלמת שואלת - לא-צלמת עונה:
התמונה האחרונה היתה לי הכי מאורגנת לעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;845812:
אה, ורק חידונת קטנה לסיום: אתם מזהים של מי האבקנים הללו? (שיח מאוד מאוד נפוץ)
יפה מאוד! אבל לעניות דעתי זה עדיין אינו עונה להגדרות המאקרו,
ולחידתך- זו הבוגונביליה הנפוצה מאוד מאוד...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;845822:
יפה מאוד! אבל לעניות דעתי זה עדיין אינו עונה להגדרות המאקרו,
ולחידתך- זו הבוגונביליה הנפוצה מאוד מאוד...:)
לפי הסבריו של תמירו, היה נראה לי שכן.
ומדוע?
מעבר להגדלה, ובבחירת ה"פרח"-פקודת המקרו במצלמה, הבאתי כאן את החלק הפחות בולט בפרח, הקטן והעמדתי אותו כנושא עד שזה נראה כמו פרח בפני עצמו. עלי הכותרת הצבעוניים שבמבט רגיל תופסים יותר את העין הפכו לרקע.

ולפתרון החידה: יופי, תשובה נכונה! (ציטוט מ"עמי חכמי":))

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
גם על "האומץ לצאת לצלם" וגם על העלאת התמונות לפורום

אגלה לך סוד... הפרחים האלו שייכים לעלה הזה

התקריבים טובים
עדיף לצלם את זה בשעות השקיעה / לקראת שקיעה
ככה תקבלי יותר פרטים על האבקנים

• הוסף לסימניות
נוי , לא הבנתי איך את עדיין לא צלמת...
אהבתי מאוד
יש לך את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה פרידמן;845934:
נוי , לא הבנתי איך את עדיין לא צלמת...
אהבתי מאוד
יש לך את זה
אימא שלי אמרה שאני צריכה לחיות לפחות 400 שנה כדי להספיק את כל מה שמתחשק לי לעשות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה