מידע שימושי שיגעון?? למה המחירים של יחידות דיור במרכז מטורפים מה יהיה?!?

• הוסף לסימניות
יש איזו אשליה חרדית שכוללללם מקבלים משהו להתחיל איתו כלכלית את החיים.
ובכן, בצער רב משתפת אתכם: לא! מכירה זוגות שהתחילו מאפס.
הרחמים האלו זה מתכון לכישלון מתמשך
אז לא, להעלות את מכירי השכירות עד שישברו
לא בכל מקום אפשר לשכור במקומות זולים יותר
ומי שיכול גם לשלם הרבה וגם לחסוך אדרבה

העיקרון צריך להיות שהעלות לדירה תייצר מצב שרק מי שיכול שוכר
כי היחידות דיור שהיו בהתחלה פתרון שגם מי שלא יכול נשאר
כבר לא יכולות לעזור בזה

• הוסף לסימניות
כשגרים בשכירות עד שמצליחים לחסוך מספיק, במקום לגור במרכז, אפשר לגור בשכירות בפריפריה.
מה הסיכוי של אדם שאין לו שום בסיס כלכלי, שיחיה מחוסר תשומת לב במקום יקר  סתם? אפס.

האנשים האלה חייםלרוב על השקל,לאוב, לא תמיד, ואם הם גרים במקום יקר יש סיבה (הורה תלותי פיזית, ילד בחינוך מיוחד מסויים שיש רק באותו אזור, עבודה של האישה וכו).
רוב האנשים לא משלמים כמויות שכירות רק כי מתחשק להם...

ובכלל, מזעזע אותי השיטהשל אנשים: בואו נכריח אנשים לחיות כלכלית כמו שאנחנו חושבים ע"י שנעלה להם מילים-ארנונה . איזו פטרונות

• הוסף לסימניות
הרחמים האלו זה מתכון לכישלון מתמך
רחמים? אני אוהבת את אלו שמשלם עצמם שהם יכולים לפתור את הבעיות של כולם.
מה קשור רחמים?
היום מי שמרוויח שכר מנימום ויש לו אפס הון ראשוני מהורים, אין לו לרוב סיכוי לקנות דירה.
זה לא רחמים, זה מציאות.
ואין לי שום כוונה להפריע להם גם למאט שהם שורדים את החודש.

הכתיבה קצת פטרונית... לא לכולם יש , לרוב מוחץ של מי שמרוויח מנימום ויש כמה ילדים ואין הון ראשוני ואין סבא וסבתא "שרק" מזמינים לסועדת שבת / שולחים אוכל / קונים מתנות לנכדים, למי שאיןאת כל זה, אין לו ב99 אחוז מהמקרים איך לחסוך, הם פשוט חיים מהיד לפה.

לא כולם מומוכשרים לעבוד בכמה עבודות, לא כולם יודעים למנף כספים, וכו

• הוסף לסימניות
רחמים? אני אוהבת את אלו שמשלם עצמם שהם יכולים לפתור את הבעיות של כולם.
מה קשור רחמים?
היום מי שמרוויח שכר מנימום ויש לו אפס הון ראשוני מהורים, אין לו לרוב סיכוי לקנות דירה.
זה לא רחמים, זה מציאות.
ואין לי שום כוונה להפריע להם גם למאט שהם שורדים את החודש.

הכתיבה קצת פטרונית... לא לכולם יש , לרוב מוחץ של מי שמרוויח מנימום ויש כמה ילדים ואין הון ראשוני ואין סבא וסבתא "שרק" מזמינים לסועדת שבת / שולחים אוכל / קונים מתנות לנכדים, למי שאיןאת כל זה, אין לו ב99 אחוז מהמקרים איך לחסוך, הם פשוט חיים מהיד לפה.

לא כולם מומוכשרים לעבוד בכמה עבודות, לא כולם יודעים למנף כספים, וכו
ברור
אבל לרוב הציבור עדיף טיפול בבעיה
ולכן השיקול הוא מה שיעשה טוב לרוב הציבור
עם צורך לנסות לפתור בעיות קצה

• הוסף לסימניות
האנשים האלה חייםלרוב על השקל,לאוב, לא תמיד, ואם הם גרים במקום יקר יש סיבה (הורה תלותי פיזית, ילד בחינוך מיוחד מסויים שיש רק באותו אזור, עבודה של האישה וכו).
רוב האנשים לא משלמים כמויות שכירות רק כי מתחשק להם...
ברור שיש להם סיבה.
רק שיחשבו האם זה שווה את המחיר.
לדוג' מישהי/ו שההורים מביתר ושכירות 3 חדרים היא 5400 ש"ח
הם יכולים לשכור בעמנואל ב2400 ש"ח
שיחשבו האם האם העזרה מההורים שווה להם 3000 ש"ח בחודש, או האם האישה מרוויחה עוד 3000 ש"ח בחודש בגלל שהם גרים בביתר ולא בעמנואל (סתם דוגמאות)
אם שווה להם-מצוין, ואם לא-הם יכולים לעבור לפריפריה. אם הם צריכים לחשוב-הם יכולים לחשוב על זה.

• הוסף לסימניות
ברור שיש להם סיבה.
רק שיחשבו האם זה שווה את המחיר.
לדוג' מישהי/ו שההורים מביתר ושכירות 3 חדרים היא 5400 ש"ח
הם יכולים לשכור בעמנואל ב2400 ש"ח
שיחשבו האם האם העזרה מההורים שווה להם 3000 ש"ח בחודש, או האם האישה מרוויחה עוד 3000 ש"ח בחודש בגלל שהם גרים בביתר ולא בעמנואל (סתם דוגמאות)
אם שווה להם-מצוין, ואם לא-הם יכולים לעבור לפריפריה. אם הם צריכים לחשוב-הם יכולים לחשוב על זה.
זה לא יגמר, אם יגור בעמנואל ב2400 (שחוץ מזה שרוצים להיות קרוב להורים) יגיד למה שאני לא ישכור בירוחם יעלה 1000 וכו' וכו' הענין שאנשים שוכרים זה להיות בינתיים ליד ההורים ואח"כ לראות מה האפשרויות שלהם ולא לקנות בפזיזות דירה ואח"כ מתחרטים

• הוסף לסימניות
זה לא יגמר, אם יגור בעמנואל ב2400 (שחוץ מזה שרוצים להיות קרוב להורים) יגיד למה שאני לא ישכור בירוחם יעלה 1000 וכו' וכו' הענין שאנשים שוכרים זה להיות בינתיים ליד ההורים ואח"כ לראות מה האפשרויות שלהם ולא לקנות בפזיזות דירה ואח"כ מתחרטים
בעמנואל מדובר בדירה חדשה.
לפי בדיקה ביד 2, בירוחם המחיר לא הרבה יותר זול אם בכלל.
גם לא נראה לי זו"צ חסידי מביתר/עמנואל ילכו לגור בירוחם
אבל העיקרון נכון, לחפש את המקום הכי משתלם, שמוכנים לגור בו.
לגור בינתיים ליד ההורים כדי לראות את האפשרויות שיש להם, נראה רעיון לא כ"כ טוב. כי מתבססים בעבודה ומוסדות לימוד ואז באמת קשה יותר לעבור לעיר אחרת, לעומת אם בהתחלה היו עוברים לפריפריה ומתבססים שם.

• הוסף לסימניות
בלת"ק.

מה לא שיגעון וטירוף בנושא הדיור פה במדינה?

• הוסף לסימניות
המציאות ידועה
השוק מתגלגל, המחירים עולים בגלל הביקוש
והמחיר היקר מתגלגל לצרכן כמו בכל מוצר נסחר

בכל אופן בתור בעלת דירה אני יכולה להעיד (וגם שמעתי את התזה הזאת מכמה יועצים כלכליים)
במחירי הדירות הנוכחיים,
בעלי הדירות מממנים את הדירות המושכרות בכמה שקלים (מאות עד אלפים) בכל חודש
גם במחירי השכירות הגבוהים ממש.
ובכן שוכרי היחידות אל תחשבו שמישהו מתעשר על חשבונכם
עדיין משכנתא על דירה סטנדרטית יקרה יותר ממחיר השכירות.
זאת המציאות, אלו המחירים וכך עובדת כלכלה מציאותית בעולם לא מתוקן.

חסידים לפריפריה, אולי זאת צריכה להיות כותרת האשכול הבא. אני בעד.

• הוסף לסימניות
זה רק אני שעומד כעני בפתח היח"ד המושכרת ומבקש בקול שקט וביישני מהזו"צ אם אפשר להעלות את השכירות מ-2,700 ל-3,000 ליח"ד בגודל 40 מ"ר ?
אין לכם חוזה?

• הוסף לסימניות
בקיצור לעבור לפריפריה.
אפשר לשכור דירת 3 חדרים חדשה בעמנואל ב2400 ש"ח (40 דק' מבני ברק).
יש בית כנסת ליטאי פעיל, ואפשר לעשות קבוצה של 100 משפ' ממו"ע ולפתוח חיידר ליטאי.
יישוב חרדי כמו אלעד. לספרדים וחסידים יש כבר מוסדות.
2400 לדירה חדשה. הם קטנות יחסית. אני משלמת על 80 מטר (כולל מרפסת) 1500. משופצת מהיסוד. בניין שבמקור היה מעולה. (היום הוא מתרוקן לו לאיטו לטובת הבניינים החדשים).

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה היא אתה והשכן שלך והחבר שלך
בעצם של כולנו
וגם העליה של המחיר בסופר היא בגללי ובגללך
בעצם של כולנו
כל עוד הציבור מוכן לשלם מחיר יותר גבוה
המוכר ימכור יותר גבוה
אם תפסיק לקנות
המחיר ירד
אבל אתה לא תפסיק לקנות מ-1000 סיבות
והוא ימשיך להעלות מ-1000 סיבות

• הוסף לסימניות
אני התחלתי מאפס, ועברנו למודיעין עילית לא ליד ההורים! ועכשיו רוצים לעלות לנו את השיכרות ל4400 שזה כמעט כל המשכורת שלי!! (יחידה 2.5 חדרים בלי מרפסת קומה שישית) ומודיעין עילית זה ממש לא מרכז עם כל הכבוד לעיירת הנופש הנפלאה הזו, אין לנו מושג מה לעשות, חסכנו קצת כסף אבל ממש לא מספיק לדירה עדיין. מפחדת שנגיע למצב שכל החיסכון ילך על מחייה, ושוקלים ברצינות לעבור לתקופה לגור אצל ההורים כדי לחסוך לדירה.

• הוסף לסימניות
המציאות ידועה
השוק מתגלגל, המחירים עולים בגלל הביקוש
והמחיר היקר מתגלגל לצרכן כמו בכל מוצר נסחר

בכל אופן בתור בעלת דירה אני יכולה להעיד (וגם שמעתי את התזה הזאת מכמה יועצים כלכליים)
במחירי הדירות הנוכחיים,
בעלי הדירות מממנים את הדירות המושכרות בכמה שקלים (מאות עד אלפים) בכל חודש
גם במחירי השכירות הגבוהים ממש.
ובכן שוכרי היחידות אל תחשבו שמישהו מתעשר על חשבונכם
עדיין משכנתא על דירה סטנדרטית יקרה יותר ממחיר השכירות.
זאת המציאות, אלו המחירים וכך עובדת כלכלה מציאותית בעולם לא מתוקן.

חסידים לפריפריה, אולי זאת צריכה להיות כותרת האשכול הבא. אני בעד.
בגלל יוקר המחיה אנשים רוצים להרוויח ע"י השכרת הדירה
אי אפשר לבוא אל המשכירים בטענות
לדעתי הפתרון לעבור לגור בפריפריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה