שידה וקומודה למכירה עקב התרחבות...

• הוסף לסימניות
אין, אין מקום בחדר שינה גם לשידות גם למיטות וגם לעריסה.

אני מוכרת שידות שהיו בשימוש בקושי שנה,
עקב חוסר מקום בחדר השינה,
המחיר הוא שווה ונמוך עד אימה,
זה עלה בערך 1200ש"ח לארונית ושידה,
מצורפת תמונה ללא פוטושופ או עריכה.
אשמח למכור אותן באופן מהיר,
לכל מי שירבה במחיר.

וקצת ברצינות-
המחיר הוא 250 ש"ח לכל אחת (ללא המראה, אותה אני צריכה :) )
עם יד על הלב, המחיר שווה.
אני מפ"ת.

קבצים מצורפים

• SAM_1321.JPG
    1.8 MB · צפיות: 11
  • SAM_1319.JPG
    1.9 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הן יפיפיות חבל שאת מוכרת
אין לך מחסן לשים אותן עד שהילד בעל העריסה יצא מחדר שינה?

• הוסף לסימניות
החדר שלי כמו קופסת גפרורים. ואחרי שהילדה הזאת תצא מחדר השינה אני מקווה שלא יעבור זמן רב ותיכנס/ייכנס הילד הבא :) פשוט זו ילדה ראשונה ומפונקת, ואני לא רוצה לשים אותה לבד בחדר השני...

• הוסף לסימניות
אז תשימי את השידות בחדר השני...
מבינה אותך מאוד

• הוסף לסימניות
תאמיני לי שניסיתי. גם לי חבל למכור. אבל אני מעדיפה למכור את השידות כי אין לי ארון עדיין.... אני מקווה שבצירוף למה שכבר חסכתי אני אוכל לקנות ארון מניח את הדעת. כך שהצטרפו להם כמה שיקולים :)
תודה על ההבנה;)

• הוסף לסימניות
ניסיתי. זה עדיין לא עף. כנראה אף אחד לא צריך שידות :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה