שידה לחדר ילדים

• הוסף לסימניות
לי יש שידה, לא יודעת מה הייתי עושה בלי זה, כל יום מחתלת, מלבישה, הילדה שלי בת 3 וחצי וזה עדיין מעולה מעולה, חוסך כאבי גב, אני היום לא מסוגלת לחתל על מיטה בכלל. אין לי ארון עדיין ואני מאחסנת שם את בגדי הילדים, במגירות הקטנות למעלה משחות, טיטולים, גרביים, במגירה התחתונה צעצועים בתפזורת.
גם כשאני ירהט חדר אני ישלב את זה בחדר, לא אותר על הנוחות.
מומלץ בכל פה.
וכדאי של משכל.

• הוסף לסימניות
לי יש שידה
בילד הראשון זה היה ממש נוח ולא הבנתי איך מסדרים בלעדיה
עכשיו בילדה השניה (בת שנה וחצי) כמעט ולא השתמשתי בה כי החלק העליון הפך למחסן. כמה שהייתי מסדרת זה היה מתמלא בכל מיני בגדים/צעצועים נעליים ומה לא.
החלטתי כעת למסור אותה..

מי שיש לו מקום זה נחמד, אבל בחדרים קטנים חבל על החלל העליון - שלא מנוצל.

• הוסף לסימניות
יש לי שידה כבר 10 שנים, שידה מהממת של משכל
כשיש תינוק אני מאחסנת שם את כל החפצים שלו, טיטולים, בגדים וכו'
ועכשיו היא משמשת למגירות גרבים, כיפות, וכו, וגם למגרות אישיות לילדים.
אין כמו זה

• הוסף לסימניות
ראיתי שבחו"ל ישנן שידות רחבות, שניתן להוסיף מעליהן כוננית לספרים. קניתי את הרעיון גם לגבי השידה שאצלי - שידת משכל סטנדרטית. הוספתי מעליה מדפונים קצת פרוביזוריים. בתכנון להשקיע בהמשך במידוף יפה יותר. מעולם לא חיתלתי על השידה.
בינתיים היא משמשת אותי נאמנה בחדר לא גדול - מאד נוח לאכסן בה ביגוד באופן ממויין לפי המגרות. היא גם לא 'חונקת' את החלל הקטן, כאמור. ארון היה מקטין לי את החדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה