קבלו סיפור נחמד:
חברה שלי מכירה טוב איזו תסמונת מתוקה ברמה גבוהה
שסיפרה לה ברצינות רבה:
"אני יספר שאני תסמונת רק בפגישה שלישית..."![]()
מכירים אותם!!!!!יש לי שכנים זוג מהמם עם תסמונת דאון שניהם.
גרים בדירה של צוהר לטוהר ברכסים. עם ליווי צמוד. שניהם עובדים.
מרגש לראות אותם עושים קניוץ בחנות. ממש ללמוד מהם.
כל הילדים בשכונה אוהבים אותם.
תודה על הרעיונות, אשמח לרעיונות נוספים.מחפש שידוך עבור בחור תסמונת דאון בן 21 בשם שלמה זלמן.
מגורים בהוסטל לזוגות נשואים.
מלבד מה שישלם הצד השני, האבא נותן על שידוך 3,000 דולר!
- הורים מבטיחים נדוניה מלאה.
נחמד, אציל, מסודר, בעל חוש הומור, צייר, עושה עבודות קרמיקה וקדרות.
בעל מקום עבודה ביד שרה.
למד הכנה לחיי נישואין ומסוגל להקים בית.
הקפצה.מחפש שידוך עבור בחור תסמונת דאון בן 21 בשם שלמה זלמן.
בעל מקום עבודה ביד שרה.
שיגיע ללא ספק.עד ה in הבא...
תודה לכל המציעים, אודה למי שיציע רעיונות נוספים.מחפש שידוך עבור בחור תסמונת דאון בן 21 בשם שלמה זלמן.
בעל מקום עבודה ביד שרה.
שלחתי באישי..הקפצה.
תודה!שלחתי באישי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים