שידוך!!!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שפרוג זה לא משרד שידוכים, אבל באמת שניסיתי כל מיני פלטפורמות חיפוש , אני לא שדכנית אבל מישהו צריך להשתדל ולהציע לכל הרווקים והרווקות שמסביבנו פשוט לא להתעצל ולהרים טלפון ולא להתייאש!!!
אך מכיון שתפסת מרוב לא תפסת, אני לא אכתוב כאן לכל מי שאני מחפשת שידוך ולכן אתמקד בבחורה מוצלחת במיוחד שיקרה מאוד לליבי, ספרדיה בת 25.
את כל ההמשך אעדיף לעשות באישי- רק כדי לצמצם את ההצעות עלי לציין שהבחור צריך להיות גבוה (1.74+)
בבקשה, תחשבו מסביבכם - לא אכפת לי להציע ולהמשיך עם ההצעה.
כדי שהאשכול לא ייעלם - תגיבו באישי בלבד-תגובות רלוונטיות!
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב!

• הוסף לסימניות
מעוררת שוב!!!

• הוסף לסימניות
בס"ד תודה לכל המסייעות המקסימות שהשתדלו! העניינים מתקדמים... אצור קשר עם מי שפנתה אלי כשיהיה רלוונטי!!
מעריכה מאוד את המאמץ!
ונעבור לחיפוש הבא;)

מחפשת תימני/ תימניה
2 אחים בשידוכים:
בחור ישיבה בן 22
בחורה בוגרת סמינר בת 20
מהעידה התימנית
ונמשיך באישי, כדי שהאשכול לא יעלם:eek:
בבקשה!! שוב פעם לחשוב על כל מי שאתם מכירים מסביבכם, אפילו אם אתם לא רוצים להציע, אפשר לתת נתונים ושם ואנו בס"ד נמשיך , נברר ונציע...
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
מכירה תמניות, אבל תתני יותר פרטים, אם כל מי שמכיר תימנים יפנה אליך התיבה שלך תתפוצץ :)

• הוסף לסימניות
דרוש בחור ספרדי לבחורה ספרדיה מיוחדת ומוצלחת בת 25 שרוצה להנשא אך ורק לבן תורה

• הוסף לסימניות
בבקשה , אל תגיבו כאן אלא רק באישי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1509659:
דרוש בחור ספרדי לבחורה ספרדיה מיוחדת ומוצלחת בת 25 שרוצה להנשא אך ורק לבן תורה

מצטערת על הבקשה, תשאירו את האשכול הזה לשידוכים שלי...;)
פעם שעברה שהיה אשכול שידוכים כללי- לא הצלחתי כלום:(
עכשיו זה יותר מסודר ויש בס"ד פניות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;1509789:
תתני יותר פרטים קשה ככה , תמקדי קצת.

תראי, ברגע שאני נותנת פרטים, זה מתחיל להיות אישי וגולש...
ולכן נתתי פרטים יסודיים גיל, גובה, עדה
את השאר אני ממשיכה באישי!
תודה לכל המסייעות!!! אין לי מילים!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב!!!
מחפשת תימני/ תימניה
2 אחים בשידוכים:
בחור ישיבה בן 22
בחורה בוגרת סמינר בת 20
מהעידה התימנית
ונמשיך באישי, כדי שהאשכול לא יעלם
בבקשה!! שוב פעם לחשוב על כל מי שאתם מכירים מסביבכם, אפילו אם אתם לא רוצים להציע, אפשר לתת נתונים ושם ואנו בס"ד נמשיך , נברר ונציע...
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כשרונית;1512665:
איך כותבים לך באישי???

הקלקה רגילה פעם אחת על שם הניק ומופיע:

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 5.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מקפיצה שוב!

מחפשת תימני/ תימניה
2 אחים בשידוכים:
בחור ישיבה בן 22
בחורה בוגרת סמינר בת 20
מהעידה התימנית
ונמשיך באישי, כדי שהאשכול לא יעלם
תודה מראש!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה