למסירה שידוכים - הרב רוזנבלום

• הוסף לסימניות
בכל מקור הרב צודק ומחכים
אבל שמעתי מהרבה שלא רוצים כי היה להם אח או אחות שעברו את מסכת גיטין
וחוששים ולא מסוגלים לחשוב על אולי יקרה גם להם

תנו עצות איך לעזור להם
ואתם העוסקים בדבר אל תרפו מלנסות להציע

קבצים מצורפים

• פרשת עקב - ואנוכי לא אשכחך - אל תתיאש - הרב ברוך רוזנבלום - 41936398 01_22_30-.mp3
    5.6 MB
  • הוסף לסימניות
בכל מקור הרב צודק ומחכים

תנו עצות איך לעזור להם
ביררתי אצל שדכנים האם זו גוזמא
ונעניתי שזה בדיוק כך והרבה יותר
וחייבים עצות לא ללמוד זה מזה וזו וזו
וגם לא אח מאחות ואחות מאח

• הוסף לסימניות
אני התעסקתי בשידוכים 3 שנים התיייייאאאאששששתתתתתתיייי ואז הפסקתי
למה בחור אומר לי נפגשתי עם בחורה לא נראה לי וכנ"ל כמה פעמים אחרי שנתיים התקשרתי והוא אומר לי נפגשתי מעל 20 בחורות ואז שאלתי אותו למה עדיין לא התחתנת 85% מכעורות והוא מה זה יפה כמו אדם הראשון ב"ה
לא אומר שלא בן תורה הוא בן תורה אבא שלו ת"ח עצום מסיים שס כל שנה אבל ....

ומי שיש לו חשש שמא לו יקרה ח"ו... הוא יכול לשנות את התודעה ע"י תהליך שינוי עצמי עמוק

היום אני לומד את הנושא ולקראת סיום של הקורס אני יכול עזור בתשלום בלבד

אבל היסוד צריך לדעת שיש חלק של מוח הישרדותי המוח האחורי המוח הלימבי מי שמכיר טוב את מבנה המוח יכול להוביל תהליך לשינוי פנימי ועמוק
ודבר נוסף למה למי יש ביטחון שח"ו לא יתגרש עליו להתפלל ולהשתדל להתנהג כבן אדם ולא כבהמה לא לפחד אבל להכין את עצמו תמיד ואיך ע"י השתדלות כתפילה לשלום בית לחיים טובים לילדים צדיקים זה לא קורה אוטומט צריך לעמול

• הוסף לסימניות
בכל מקור הרב צודק ומחכים

תנו עצות איך לעזור להם
מה הוא אמר בשיעור

• הוסף לסימניות
אני עוד לא שמעתי את ההרצאה-רק קראתי באתר אמס את התקציר שלה
ואני מסכימה עם כל מילה!!
לצערי אני מרגישה שחסר מודעות בנושא.
בחור מתחתן- יש לו עוד 30 חברים בישיבה כנ"ל לכלה (כמובן להמליץ על בחור/ה איכותיים ובריאים)
למה לא לנסות לשדך???? התוצאה בידי שמים, ההשתדלות בידנו!

נ.ב אני חושבת שצריך להוסיף את זה לחלק מחינוך למידת החסד שמחנכים בסמינרים/ ישיבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה