התייעצות שידוכים לפני חגים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מקוה שיש איזשהו הסבר למה בחורים ובחורות בגילאי 25 ומעלה [וגם גרושים וגרושות] כבר מגיבים בשבוע זה (שבועיים וחצי עד שלוש לפני החג) "לא שומע/ת עד אחרי החג", למה יש מנהלים שלא מבינים שצריך לאפשר קידום צעדים לשידוך. למה לידחות ישועה,
ואחרי החג מתחילים להתחנן בקול בוכה "תימצא לי שידוך - כבר כמעט מיואש/ת"
מי יצר את האווירה הזו לפני חגים

• הוסף לסימניות
את יודעת מה זה להכנס לשידוך?
את יודעת איזה טלטלה רגשית זה כל הצעה,

חושבת שהם שומרים על בריאות הנפש ורוצים להכנס לחג בשפיות ולא תוך כדי העליות והירידות האלו
אמנם אם זה יסתיים בטוב זה אולי שווה
אבל אף אחד לא יודע כשהוא מתחיל לשמוע את ההצעה

• הוסף לסימניות

חושבת שהם שומרים על בריאות הנפש ורוצים להכנס לחג בשפיות ולא תוך כדי העליות והירידות האלו
בדיוק. כל מילה.

• הוסף לסימניות
לא ניראה לי זה הסיבה!!
כולם רוצים להיות אחרי והבירורים גם לוקחים זמן ככה שפגישות לא יהיה לפני החג וגם אם כן אף אחד באמת לא רוצה לדחות ועם כל שידוך שמגיעה מיעה גם תקווה קטנה
בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות

נכון מאוד.
אבל אני חושבת שהסיבה לקושי המוגבר לפני החגים קשור בעיקר לקושי העצום של להיות רווק/ה בחגים שגורמים לאסוף כל בדל של אנרגיה בימים האלו כדי לשרוד את החג בשלווה יחסית עד כמה שניתן.
זה משהו שנשוא/ה שיתחתנו בגיל צעיר לעולם לא יבינו. או כפי שאמרה הרבנית ימימה בלשונה החדה בהרצאה על אחד החגים: "את נשואה בחגים? תשתקי."

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה זה באמת קשה!!!!!!!!!!
אבל לדחות זה לא נכון
אנחנו צריכים לעשות את כל ההישתדלות והקבה יעשה את שלו!!!!!!!!
ישועות בקרוב

• הוסף לסימניות
מקוה שיש איזשהו הסבר למה בחורים ובחורות בגילאי 25 ומעלה [וגם גרושים וגרושות] כבר מגיבים בשבוע זה (שבועיים וחצי עד שלוש לפני החג) "לא שומע/ת עד אחרי החג", למה יש מנהלים שלא מבינים שצריך לאפשר קידום צעדים לשידוך. למה לידחות ישועה,
ואחרי החג מתחילים להתחנן בקול בוכה "תימצא לי שידוך - כבר כמעט מיואש/ת"
מי יצר את האווירה הזו לפני חגים
את/ה אומר/ת את זה מנסיון של הרבה הצעות להרבה רווקים?
מענין אותי
כי בסביבתי זה ממש לא כך
ויכול להיות שיש 1001 סיבות וכרגע רק תירצו לכם

• הוסף לסימניות
אולי בשביל להשאיר 'פת בסלו' כדי לעבור בשפיות את החגים.

בכל אופן, לא מבינה למה שדכנים/ שדכניות חושבים שהם אמורים לחנך את הלקוחות הפוטנציאלים שלהם. תארו לעצמכם אשכול בפורום אדריכלים/ות:
"מישהו יכול להסביר למה אנשים לא פונים לעיצוב מטבחים עכשיו ודוחים לאחרי החגים?"
נגיד כי לא בא להם, אוקיי? למה הם חייבים תשובות בכלל? למה התשובות צריכות להיות "מספקות" בעיניי כבודם?

• הוסף לסימניות
בכל אופן, לא מבינה למה שדכנים/ שדכניות חושבים שהם אמורים לחנך את הלקוחות הפוטנציאלים שלהם. תארו לעצמכם אשכול בפורום אדריכלים/ות:
נגיד כי לא בא להם, אוקיי? למה הם חייבים תשובות בכלל? למה התשובות צריכות להיות "מספקות" בעיניי כבודם?
כל מילה!!!
מצטרפת!!!!!

• הוסף לסימניות
בכלליות כי כל שידוך זה עומס והחג מאוד עמוס, במיוחד שזורקים עוד שם חושבים שזה כבר לא מחובת ההשתדלות

• הוסף לסימניות
אולי בשביל להשאיר 'פת בסלו' כדי לעבור בשפיות את החגים.

בעיית הדור.
אנשים חושבים ששדכנים עושים עליהם כסף כאילו היו אדריכלים.
ועוד על רווקים בני 25.

• הוסף לסימניות
בבקשה לא להקצין
אוקי?
אני ממש אבל ממש לא חושבת ששדכן דג לקוחות פוטנציאליים
כל אחד שמציע שידוך
ובטח אחד שמוכן גם לטפל בזה
עושה חסד עצום וענק ויקבל שכר משמיים
כי בפעם ב--- ששידוך נסגר ומקבלים על כך כסף- זה לא מכסה את כל הדרך
(וכאן קריאה לכל אחד ואחת, שדכנים או לא, תציעו כמה שיותר! ותשתדלו לתת מענה אחר כך :))
לכן אני לא מבינה את הטענה הזו
אבל- מותר גם לבחורים ובחורות להחליט על כמה שבועות של "שקט"
אולי בדיוק ירד שידוך אחרי כמה פגישות? אולי ערב החג זה עומס?
לפעמים יש עומס טכני בערב חג ובאמת רוצים לבוא במלוא הרצינות לענין
צריך לדון לכף זכות

ואני חושבת שהכי חמור- ההכללות!
יצא לי לקרוא כמה תגובות לאחרונה בעיתון משדכנים שמתלוננים על המשודכים הפוטנציאליים (רווקים "מבוגרים" להגדרתם) על חוסר היענות וכו
מה שמוריד את החשק לכלל העם להציע ולהתעסק
אבל זו הכללה! ומי שרוצה לעשות טוב לזולת
שיתבונן סביבו ברווקים והרווקות שהולכים לעבור עוד חג לבד, ועוד לארח בבית ההורים
ופשוט תחשבו להציע להם משהו

המשך הכנות קלות

• הוסף לסימניות
האמת השאלה בראש האשכול מפתיעה מאד!
מהיכרות מסביבתי עם רווקים\ות העונים להגדרה לעייל.
ערבי חגים וחגים אלו הזמנים הכי חמים מבחינת יציאה לפגישות ובירורים.
לא מכירה אחד מהם שאומר משלב כזה לפני החג שלא שומעים עד לאחר החג, (כן עושים הפסקות פעם בכמה זמן אחרי רצף מתיש נפשית).
והאמת שגם מכירה כמה מבוגרים שזכו לסגור ממש סמוך לחגים ומיד מיד לאחריהם.
לדעתי מדובר בהכללה גסה ולא משקפת.
מעבר לזה שאני בכלל מצדיעה להם שהם מצליחים לאסוף את עצמם שוב ושוב ולקבץ עוד קצת שבבי תקווה כדי להגיע מספיק אופטימיים לשידוך הבא :(
מה שכן אסייג בתקופות בין הזמנים יש מטבע הדברים הרבההה יותר הצעות (גברים וחברים בחופשה ויותר פנויים לחשוב על סביבתם) שיכולות בהחלט לגרום לדחות הצעות אחרות לאחרי החגים מפני הקודמות...

• הוסף לסימניות
יש משהו במה שאומרים
ואני בשעתו גם אמרתי וחשבתי כך
אבל הבלתי יאומן קרה
למעשה פגישה ראשונה היתה במוצאי יו"ט
וסגרנו במוצאי החג
וכן היה פגישות ערב שבת וכוד
גם אני הייתי בשוק
אבל דברים יכולים לקרות וחבל לדחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה