בקשה שידוכים - רק קבלות (ללא שום שמות והצעות! עקב סגירת האשכול הקודם....).

• הוסף לסימניות
אחרי שהאשכול הקודם נסגר! נא כתבו פה רק שאתם מקבלים על עצכם כדי ליצור עוד ועוד הצעות שידוכים, וכמובן ספרו לנו על ההצלחות בעז"ה,
בבקשה ללא שום שמות הצעות רעיונות וכו'..... כדי שהאשכול לא ינעל!

(@ניהול האתר סגירת האשכול הקודם הייתה מובנת לגמרי, אם אשכול זה גם יהפוך לאשכול עם הצעות סיגרו גם אותו).

כאחת שמכירה מקרוב כמה מעוכבים בשידוכים בגיל מבוגר -
שחווים את
הכאב,
הבדידות,
האכזבה,
הקושי,
הצפייה,
הרצון,
הבושה,
התקווה,
היאוש,
המחשבה,
האמונה,
וכו' וכו'

אנא, אנא, אנא, חישבו עליהם ורק לעשר דקות....
כן, כן, זה המון , היו המון שידוכים שיצאו רק בזכות מחשבה של רגע,
(בסקר שנעשה בציבור החרדי התברר שרק 30 % מהשידוכים במגזר נעשים ע"י שדכנים רשמיים)
וישנם המון המון מעוכבים שמתחננים אליכם חישבו עלינו!!

אז, חשבתי שבעת צרה זו נקבל על עצמנו כל אחד ואחד,
לחשוב לפחות על שני מעוכבים\ות ולהציע להם הצעה!!

כן, טלפון זה חשוב מאוד תבררו עד כמה משמח.
ובזכות זה ניוושע ומי שאמר לעולמו די יאמר לצרותינו די.

הקיץ הזה עושים את השינוי - למענם!

כל מי שמקבל\ת על עצמו ענין חשוב ודחוף זה שיכתוב פה שקיבל על עצמו כדי ליצור עניין שעוד ועוד יקבלו על עצמם!!

בהצלחה לכולנו, יוצאים לדרך.

חוזרים ומדגישים ללא שום שמות והצעות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקבל בל"נ

(אני לוקח אחריות על השידוך כאשר אני מציע אותו?)

• הוסף לסימניות
תרשו לי..
רצוי להתחיל ראשית עם בני משפחה -אחים /ות בני דודי/ות
עניי ביתם קודמין -תקף גם בזה
יצא לי לראות כאלו המחפשות בנרות שלצידם בנות דודות שעם יותר מחשבה היה אפשר גם להגיע אליהן.
גם בלנ''ד לוקחת על עצמי.

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם
תודה שזיכיתם אותנו..

• הוסף לסימניות
(אני לוקח אחריות על השידוך כאשר אני מציע אותו?)
שום כלום, אם אתה מציע ומציג את מה שאתה יודע ושולח אותם להמשיך לברר, בזה עשית את תפקידך.

תזכרו שלהציע שידוך זה לא מחייב לנהל אותו, אם הצעת והצדדים מעוניינים להיפגש - ואין לך כח ונסיון עם הכאב ראש של ניהול הפגישות והתשובות וכו' וכו' קל מאוד למצוא מישהו אחר שינהל, בד''כ לאחד הצדדים יהיה רעיון, ואם לא תמיד אפשר להפנות לשדכן מנוסה.

• הוסף לסימניות
עלה לי רעיון בפסח.
לוקחת על עצמי לקדם אותו בזריזות בלנ"ד

• הוסף לסימניות

היום התפרסם ביתד נאמן בכתבה על המאגר שמות לרווקים ורווקות

דבריו של רבינו מרן ראש הישיבה הגרי"ג אדלשטיין שליט"א
ששידוכים זה גם צורך רוחני וגם צורך גשמי
וכל אחד ואחת צריך להשתדל בזה ככל יכולתו!

(נבקש שוב לא לעלות פה שום שמות והצעות.).

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה