למסירה שידוכים/שדכנים [גם זיווג שני]

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבפרק ב' נדרש קצב יותר איטי והרבה שיקול דעת
וכן לא נוח לי עם בקשה של תמונה
עם זאת אני מצדיקה בקשת תשלום מראש
אני מעבירה למועמדת שאין לה מחשב
שורה ראשונה נכונה!!!!!!!!
שורה שניה יש בזה הרבה מאוד צדק, אבל מה לעשות שהיום המראה קובע הרבה ולכן הרבה הצעות יורדות גם בתמונה עדכנית.
בקשת תשלום מראש צריך לשאול רב כמה אפשר לבקש וכמה צריך לעבוד.
אין לה מחשב - בתקוה שהיא זמינה בטלפון, כי אם לא איך היא רוצה להתקדם

• הוסף לסימניות
שדכנית שעובדת טוב ומפורסמת בכל מיני אתרי שידוכים שיתפה אותי שיש היום הורים שמעכבים את ילדיהם מלהתקדם עם שידוך, ויש הורים שמנסים לזרז שדכנים ושדכניות עבור הבן או הבת ולא מתייחסים לכך שהם מצהירים שכרגע הם לא מספיק מוכנים וההורים לוחצים

• הוסף לסימניות
שמעתי מכמה שעזבו את עבודת השידוכים
כי אלו שפנו אליהם לעזרה והגיעו לתוצאה ע"י אחרים
לא זכרו לעדכן את השאר שיפסיקו
והזמן שהשקיעו לחינם גרם להם לעזוב את העבודה
הורים שסוגרים שידוכים בס"ד במז"ט - חישבו על כך וחישבו גם על אחרים

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא פגשתי את הבחור שראה תמונה וזה עזר לו להחליט להתקדם לפגישה.
זו לענ"ד הסתכלות שטחית מאד על חיי הנישואין...
מציאת חן זה דבר דינמי שלא מסתדר עם תמונה שטחית בדו מימד!

במקרה בודד שהכרתי את הצדדים ורציתי לחסוך לבחורה פגישה עם אם הבחור. שלחתי לאם שרוצה באמת את טובת בנה ומבינה מה חשוב בחיים - ברצון .ע"פ התמונה האמא שאלה כמה שאלות והבננו שאין התאמה .

• הוסף לסימניות
התבקשתי לפרסם על עוד שידוכים רבים שב"ה נסגרו דרך אתר שיזכו

• הוסף לסימניות
הזדמן לשמוע מכמה שדכנים ושדכניות [יותר מ50] שהממוצע של הביקוש לשידוך ובפרט בזיווג שני זה יותר מגיע מכיוון הגרושים, והרשימה שיש היא בערך 10-15% נשים 90%-85 גברים
ולכן יש קושי לימצוא גרושות,
גם אצל הבחורים או הבחורות בגילאי 25 ומעלה וגם 30 ומעלה בקושי שומעים שיש הסכמה על גרוש/ה עם ילד/ה וכשיש זה הרבה בירור מפורט ולרוב מורידים אחרי פגישה ראשונה

יש באתר "שיזכו" שמות המתחילים ב-ז ועוסקים בזיווג שני.
אחרי שניפתח החלון מקישים על רשימת שדכנים ואח"כ בצד ימין על זיווג שני
מידע כוזב מנסיון לרוב גרושים אין כמעט כי גרושים לא רוצים לשמוע אבל גרשות יש ייייייים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה