- הוסף לסימניות
זו שאלה לגיטימית לגמרי.
קצת קשה לי עם התגובות שמזלזלות בעצם השאלה.
מישהו כאן יכול להסביר איך אמא לבחור/בחורה בני 30+ יכולה לראות את שערות בנה/ביתה מלבינים ולצטט לה תשובות מכאן?
אמנם השאלה לגיטימית אך התשובה פחות, כי בסוף בסוף, אין לנו הצופים מהצד, מה לעשות אם לא פנו אלינו.
אבל כן, בחור שמתעקש על אזור מגורים של בחורה צריך להבין שאם הוא רוצה אי פעם להינשא, זה הופך ללא לגיטימי.
גם במחיר שהוא יצטרך ללכת לגור שם.
או אחד שמתעקש על סגנון משפחה. נו באמת...
ועוד יותר מזה, באיזה ערוץ השידוך יגיע! - (שדכן - מה פתאום?)
אני לא מדברת על מראה או גובה - שעד כמה שזה מתסכל - א"א לשכנע מישהו לאהוב משהו שהוא לא אוהב.
גם סגנון לבוש או עבודה - אלו פרמטרים שלא הייתי משכנעת אף אחד לשמוע לי.
בכו"א מההכרות שיש לי עם לא מעט כאלו, גם בחורים, גם בחורות, גם גרושים וגם גרושות.
וכמובן בלי להכליל, אני כן מבינה למה בדרך הטבע הם מחכים, לצערי. (משפט מקומם, אבל אני עומדת מאחוריו)
ועם כל זה, אין לי מה לעשות, רק להנהן בצער ולהתפלל לישועתם שהלוואי ותגיע מהר! כי הג'וקים שלהם יורדים הישר מלמעלה, וכשיגיע הזמן הם ינשאו עם הג'וקים או בלעדיהם
ואל תשכחו שיש כאלה שלא מתעקשים וזורמים עם הכל - אבל בכל זאת מחכים.
אז כדי שיצא משהוא מכל האשכול הזה אני מציעה 2 דברים:
1. תציעו (אל תחששו, גם אם זה לא נראה הכי מתאים בעולם)
2. תתפללו
קצת קשה לי עם התגובות שמזלזלות בעצם השאלה.
מישהו כאן יכול להסביר איך אמא לבחור/בחורה בני 30+ יכולה לראות את שערות בנה/ביתה מלבינים ולצטט לה תשובות מכאן?
אמנם השאלה לגיטימית אך התשובה פחות, כי בסוף בסוף, אין לנו הצופים מהצד, מה לעשות אם לא פנו אלינו.
אבל כן, בחור שמתעקש על אזור מגורים של בחורה צריך להבין שאם הוא רוצה אי פעם להינשא, זה הופך ללא לגיטימי.
גם במחיר שהוא יצטרך ללכת לגור שם.
או אחד שמתעקש על סגנון משפחה. נו באמת...
ועוד יותר מזה, באיזה ערוץ השידוך יגיע! - (שדכן - מה פתאום?)
אני לא מדברת על מראה או גובה - שעד כמה שזה מתסכל - א"א לשכנע מישהו לאהוב משהו שהוא לא אוהב.
גם סגנון לבוש או עבודה - אלו פרמטרים שלא הייתי משכנעת אף אחד לשמוע לי.
בכו"א מההכרות שיש לי עם לא מעט כאלו, גם בחורים, גם בחורות, גם גרושים וגם גרושות.
וכמובן בלי להכליל, אני כן מבינה למה בדרך הטבע הם מחכים, לצערי. (משפט מקומם, אבל אני עומדת מאחוריו)
ועם כל זה, אין לי מה לעשות, רק להנהן בצער ולהתפלל לישועתם שהלוואי ותגיע מהר! כי הג'וקים שלהם יורדים הישר מלמעלה, וכשיגיע הזמן הם ינשאו עם הג'וקים או בלעדיהם
ואל תשכחו שיש כאלה שלא מתעקשים וזורמים עם הכל - אבל בכל זאת מחכים.
אז כדי שיצא משהוא מכל האשכול הזה אני מציעה 2 דברים:
1. תציעו (אל תחששו, גם אם זה לא נראה הכי מתאים בעולם)
2. תתפללו
הנושאים החמים

Reactions: saralulu ו-בנצי מיוזיק2 //