שידוכים

• הוסף לסימניות
מה דעתכם לפתוח שתי אשכולות של מחפשי שידוכים, אחד לבחורים והשני לבחורות, זה יילך או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anutk;1430981:
מה דעתכם לפתוח שתי אשכולות של מחפשי שידוכים, אחד לבחורים והשני לבחורות, זה יילך או לא?

למה לא לתת לינק לאתר הכרויות, וזהו?
באמת נראה לכם, אנשים חרדים - חסידים וליטאים, ספרדים ואשכנזים - שזהו המקום המתאים לזווג זיווגים?! :confused:

• הוסף לסימניות
רגע למה לא?
אנשים זקוקים לעזרה ולקצת תשומת לב ומחשבה נוספת.
כשיהיה כזה אשכול האנשים כאן יכולים להיזכר באחד הימים מבחור/ה שהם מכירים ולרפרף מלמעלה על השמות, אם יש משהו שנראה להם הם ישלחו באישי ויבדקו אם ההשתייכות המגזרית יכולה להתאים, ובדרך כלל בגילאים מבוגרים פחות בוררים בדברים האלו, ויוכלו כך לקדם הצעה שגם אם לא תצא לפועל תאיר בתים של הורים לבנים ובנות מבוגרים באור חיוור למספר שבועות.
לא מדובר כאן בלכתוב תחביבים, חלומות נעורים וכדומה, אלא בנתונים בסיסיים כמו אלו שכתבו לעיל.

• הוסף לסימניות
לעזור בניקויי כתמי אקונומיקה, בכאבי ראש, במתכונים, בציפוי כלי כסף, בשיפוצים, במוצרי בריאות, במוצר שהתקלקל, בתנור שלא אופה, בבגדים שלא מתאימים, במציאת סיפורים, בליקוט קליפים, ברעיונות להשראות וכוכוכוכוכוכווכוכ זה בסדר, ולעזור בשידוכים זה לא מתאים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anutk;1431022:
לעזור בניקויי כתמי אקונומיקה, בכאבי ראש, במתכונים, בציפוי כלי כסף, בשיפוצים, במוצרי בריאות, במוצר שהתקלקל, בתנור שלא אופה, בבגדים שלא מתאימים, במציאת סיפורים, בליקוט קליפים, ברעיונות להשראות וכוכוכוכוכוכווכוכ זה בסדר, ולעזור בשידוכים זה לא מתאים?

חבל שאתה משווה בני אדם לתנורים מתכונים או קליפים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארי בראון;1431030:
חבל שאתה משווה בני אדם לתנורים מתכונים או קליפים

חבל שאתה מתמקד במשהו שולי ופוסל במחי יד רעיון שיכול לעזור לאנשים שקשה להם בחיים ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anutk;1431013:
אנשים זקוקים לעזרה ולקצת תשומת לב ומחשבה נוספת.

תארגני כמה ספרי תהילים לישועת אותם רווקים/ות.
מבטיחה לך, יועיל יותר.

• הוסף לסימניות
תגידי כל היום פרקי תהילים ולא תצטרכי לעבוד, אני מבטיח לך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anutk;1431032:
חבל שאתה מתמקד במשהו שולי ופוסל במחי יד רעיון שיכול לעזור לאנשים שקשה להם בחיים ..

חבל שאת מתייחסת לכאלו שמצפים לזיווגים כאנשים ש"קשה להם בחיים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anutk;1431037:
תגידי כל היום פרקי תהילים ולא תצטרכי לעבוד, אני מבטיח לך..

יש דברים שהם בגדר השתדלות.
בענייני פרנסה זה לעבוד.
בענייני שידוכים זה תפילה ובירורים (כך לדעת הגר"ח קניבסקי שליט"א)
לפתוח אשכול שידוכים בפרוג, זה לא נכלל בהשתדלות הנצרכת.
ובוודאי שלא בהשתדלות שצריכים לעשות אחרים עבור אותם רווקים/ות גרושים/ות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1431038:
חבל שאת מתייחסת לכאלו שמצפים לזיווגים כאנשים ש"קשה להם בחיים"

צריך לענות לכזו תגובה?
כמה זמן חיכית לזיווג?
היית פעם במצב של בחור שלומד בישיבה עם בחורים שקטנים ממנו בעשרה שנים?
או בחורה שרואה את החברות שלה בגינה עם 5 ילדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anutk;1431041:
צריך לענות לכזו תגובה?
כמה זמן חיכית לזיווג?
היית פעם במצב של בחור שלומד בישיבה עם בחורים שקטנים ממנו בעשרה שנים?
או בחורה שרואה את החברות שלה בגינה עם 5 ילדים?

לא הייתי.
אני עדיין.
ומתוקף היותי במצב הזה, יוצא לי לדבר עם כאלו שגם הם באותה 'סירה'. עדיין לא נתקלתי בבחורים/ות קשי יום.

• הוסף לסימניות
שיערתי לעצמי שזה ככה.
יש כאלו שהם חזקים, הם יצאו לדרך חיים משלהם, מחושלים ועם הרבה אמונה ובטחון.
לעומת זאת הרבה מאד הם כן קשי יום (מהיכרות אישית) ומשוועים לעזרה.
וסליחה אם נפגעתם מדברי.

• הוסף לסימניות
אין צורך לבקש סליחה, כי לא נפגעתי.
זה שאני בחורה לא הופך אותי לפגיעה.

ועדיין אני סוברת שזה לא המקום המתאים לפתוח אשכול בנושא.
הדרך לעזור לאלו שכן קשה להם, היא לא כאן ולא כך.

• הוסף לסימניות
קיבלתי

• הוסף לסימניות
לדעתי כל פלטפורמה לשידוכים היא מבורכת כל עוד שלא מוזכר השם של המועמד/ת והפרטים הם כלליים ביותר ומכאן מי שרוצה- ממשיכה באישי
וההשתדלות בעניני שידוכים היא גם תפילה גם בירורים וגם חיפוש!!! וכל עוד שזה נעשה בצורה מכובדת אין עם זה שום בעיה אף אחד לא כתב פה שם לא של בחור לא של בחורה ולא של סמינר או ישיבה, אני בעצמי כבר הצעתי 2 בחורות באשכול קודם ואם ייצא מזה משהו?? אולי זה הנתיב שהקב"ה כיוון לו/לה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1430999:
למה לא לתת לינק לאתר הכרויות, וזהו?
באמת נראה לכם, אנשים חרדים - חסידים וליטאים, ספרדים ואשכנזים - שזהו המקום המתאים לזווג זיווגים?! :confused:

כן זה נראה לי מתאים, למה שאני שלא מחפשת שידוך אפתח אתר הכרויות ואחפש?? אבל אם אראה כאן נתונים שמתאימים למישהי-מישהו שאני מכירה -אנסה להציע ולהמשיך!

• הוסף לסימניות
מי שזה נראה לו שיגיב וניסה לעזור ומי שלא-לא. (לא חייבים להגיב על כל אשכול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1431258:
מי שזה נראה לו שיגיב וניסה לעזור ומי שלא-לא. (לא חייבים להגיב על כל אשכול)

וכן למר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה