עזרה שידוכים

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון. אפשר לשלוח לי יותר פרטים באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נראה שאתה שדכן ממש טוב:(
אבל צריך להיות גם שדכן זהיר.
אתה בטוח שמדובר על אותו בן אדם? אולי זה שני מכרים שלו?

• הוסף לסימניות
1. בחורה בת ארבעים ושלוש. רווקה. עובדת בעבודה בכירה ומכניסה.
מידות זהב טהור. חכמה ולבבית.
יש ראש כולל חשוב בב"ב אלמן כהן אשכנזי מעל גיל 60. גר לבדו.
ת"ח משכמו ומעלה, בן של אחד מגדולי דור שעבר
אח של כמה רבנים חשובים.
מרן הגרח"ק אמר לו להתחתן עם רווקה ספרדית!
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שידוך לחברה גרושה בת 47. (+2 בנות.)
חכמה, מבינה ענין, נעימת שיחה, משכילה,
מחפשת גרוש או אלמן בלבד.

• הוסף לסימניות
אני פונה לכולכם בבקשת עזרה (מכיון שעקב טעות טכנית האשכול הקודם ננעל ואין לי אפשרות להגיב ולדון בו).
יש לי מכר בחור ישיבה מעולה ממש, חכם ,מידות מדהימות, נראה טוב, סגנון פתוח אבל לא מודרני, שמור, בן 27 ליטאי- אשכנזי.
מי שיודע או יכול לברר על הצעות רלוונטיות מסמינרים כגון: מאיר, כהנא, החדש, קוק, בנות אלישבע, מעלות.יעזור לנו מאד.
התשלום יהא יותר מהמקובל סביבות 2900 $ סך הכל
אפשר לקבל מייל? אני מעונינת לשאול כמה שאלות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שידוך לגרוש חסידי בן 32
טוב לה ומשתכר מכובד
ליותר פרטים אפשר באישי!!

• הוסף לסימניות
מחפשת שידוך לבחור חסידי עם בעיה רפואית (לא נפשית)
למי שמכיר אשמח לשמוע פרטים brachi8062@אסור לפרסם מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה