מידע שימושי שידוכים

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול של השידוכים (ציבור ליטאי) ...
הודו לד' כי טוב,
בשעה טובה ומוצלחת הייתי השליחה לסגירת שידוך מרעיון שהועלה באשכול.
מי שיש לו רעיונות נוספים של בחורים/בחורות רווקים/ות (גם מבוגרים)
תעלו באשכול הקודם/הזה או באישי,
אשמח להשתדל לעזור.

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול של השידוכים (ציבור ליטאי) ...
הודו לד' כי טוב,
בשעה טובה ומוצלחת הייתי השליחה לסגירת שידוך מרעיון שהועלה באשכול.
מי שיש לו רעיונות נוספים של בחורים/בחורות רווקים/ות (גם מבוגרים)
תעלו באשכול הקודם/הזה או באישי,
אשמח להשתדל לעזור.
משמח לשמוע
כי לפעמים זורקים פה רעיונות אבל לא באמת מתכוונים לתת פרטים ולהתקם

• הוסף לסימניות
יש לי אחיין בחור ישיבה מעולה ממש, חכם ,מידות מדהימות, נראה טוב, סגנון פתוח אבל לא מודרני, שמור, בן 28 ליטאי- אשכנזי.נחמד מאד ,גובה 1.63 רזה לב זהב אינטלגנט ביותר ,זורם מאד ,חינני,
מי שיודע או יכול לברר על הצעות רלוונטיות מסמינרים :מאיר,כהנא,בנות אלישבע ,קוק,הישן ,מעלות וכדומה..מאד מאד נשמח!!עקב סיבה טכנית משתמש סדד חסום ולכן נא לפנות למשתמש בשם גרר ,אך ורק בהודעה פרטית!
התשלום יהא יותר מהמקובל..... 3000 $$ סך הכל....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי אחיין בחור ישיבה מעולה ממש, חכם ,מידות מדהימות, נראה טוב, סגנון פתוח אבל לא מודרני, שמור, בן 28 ליטאי- אשכנזי.נחמד מאד ,גובה 1.63 רזה לב זהב אינטלגנט ביותר ,זורם מאד ,חינני,
מי שיודע או יכול לברר על הצעות רלוונטיות מסמינרים :מאיר,כהנא,בנות אלישבע ,קוק,הישן ,מעלות וכדומה..מאד מאד נשמח!!עקב סיבה טכנית משתמש סדד חסום ולכן נא לפנות למשתמש בשם גרר ,אך ורק בהודעה פרטית!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה