שידור וידאו חי מהלוויית מרן הרב עובדיה יוסף זי"ע

• הוסף לסימניות
כאן
מאתר 'שרלייב' החל מהשעה 16.00

• הוסף לסימניות
אם אפשר להתחשב ולא להקפיץ אשכולים בנושאים אחרים עד תום הלוויה. זה ג"כ סוג של "כבוד אחרון".

• הוסף לסימניות
סוג של "ביטול מלאכה"???

• הוסף לסימניות
הנה האשכולות שנפתחו היום לאחר פטירת מרן:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

• הוסף לסימניות
מישהו רואה בוידאו? או יודע על משהו נוסף?

• הוסף לסימניות
רואים עכשיו

• הוסף לסימניות
רואים, אבל באיכות נמוכה מאוד והמצלמה נמצאת בזוית מרוחקת, (נראה כמו ממצלמת אבטחה)

• הוסף לסימניות
איפה יש עוד וידאו?????

• הוסף לסימניות
ביקשתי מנתיב ולא פתחו

• הוסף לסימניות
אני בנתיב וזה כבר היה פתוח לי אפילו שלא בקשתי
היה פתוח רק הקטע שרואים
ועכשיו זה נתקע בטח ההוא הפסיק להסריט:(

• הוסף לסימניות
אני בנתיב ועובד לי מצוין!

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב ולא מוכנים לפתוח, כנראה זה תלוי לאיזו קבוצה שייכים, חבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1094465:
גם אני בנתיב ולא מוכנים לפתוח, כנראה זה תלוי לאיזו קבוצה שייכים, חבל.

בדיוק.. מי שיש לו מספר מוגבל של אתרים- חסום לו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה