מידע שימושי שידור חי ממירון: מעמד הזיכרון לזכרם של 45 הקדושים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וזה הזמן לכתוב, כשהלבבות של כולנו פתוחים:
אם אתם מכירים/קרובי משפחה/שכנים, של משפחות מהאסון,
אנא בבקשה,
תמשיכו לתמוך בהם.
שנה עברה, הם עוד רגע חוזרים מהמעמד המרטיט הזה אל הבתים הריקים.
ריקים, ריקים, ריקים כל כך.
מי שיכול לשלוח משהו לשבת,
להשאיר פתק- "אנחנו אתכם", "אוהבים ומחבקים",
להתעניין, לשאול
להזכיר בסתם יום של חול סיפור או חיזוק מהנפטר,
זה מה שאנחנו יכולים לקחת על עצמנו ברגעים האלו.

ואף על פי שיתמהמה, עם על זה נחכה לו.
:(

• הוסף לסימניות
על טעם וריח אין מה להתווכח
היה ארוע מכובד
רווי רגש ונשמה
בהחלט זמן לשבת ולבכות בצוותא
הם וגם אנחנו...
שה' יאמר לצרותינו די ולמשחית הרף!

• הוסף לסימניות
על טעם וריח אין מה להתווכח
היה ארוע מכובד
רווי רגש ונשמה
בהחלט זמן לשבת ולבכות בצוותא
הם וגם אנחנו...
שה' יאמר לצרותינו די ולמשחית הרף!
למעצבים שבנינו היה גם מדיה ברמה ועיצוב דיגיטאלי עוצר נשימה שלא ראיתי

• הוסף לסימניות
האמת שרציתי לפתוח את המחשב לשמוע את שירת 'אני מאמין' להתחבר קצת , הייתי מוצפת כל היום , בכיתי תוך כדי הקשבה לסיפוריהים של הניצולים ואנשי הצלה .
ואז ראיתי שיש שידור חי נכנסתי בידיוק לשירת ה'אני מאמין' זה היה ככ מתאים לגמור ככה את הארוע , אין מילים מול הטרגדיה הזו חוץ מלשבת ולבכות ולשיר שוב שוב 'אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח '
היה מרגש נורא .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ראיתי את האירוע, והיה באמת מושקע ויפה.
אך להרגשתי היה מדי רשמי, וחסר קצת נגיעה חמה ואישית.​
דווקא אני הרגשתי שכשהקריאו את שמות הנפטרים
אחד אחד
זה נתן קצת נימה אישית
של - אנחנו זוכרים וכואבים כל אחד ואחד מהניספים
חושבת שיותר מזה זה כבר קשה לעשות כי זו כמות גדולה של ניספים לצערנו​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה