שידור חי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להמליץ על שירות של שידור חי עם סטרימינג ומחיר סבירים?

• הוסף לסימניות
יוטיוב/הנגאאוט, או טים ויואר-לוובינר.

• הוסף לסימניות
רק אתה צריך לבדוק לגבי מהירות העלאה

• הוסף לסימניות
שידור ישיר, במידה ומשדרים דרך יוטיוב, מה שרוב רובם של הארגוננים עושה כיום, השידור דיי פשוט ובחינם. במידה ורוצים שירות אחר (בגלל שרוצים שגם אתרים מסוננים יוכלו לצפות בשידור) זה כבר סיפור אחר לגמרי, עד כמה שידוע לי, השירותים מאוד יקרים ופחות מקצועיים מיוטיוב (ועל זה אמרו רבותינו אוי לי מיצרי, אוי לי מיוצרי)

לגביי צילום דרך מצלמת וידאו שיש לה יציאת HDMI (מה שכינו כאן קודם לכן "מצלמת HD"), במידה ומחברים את המצלמה דרך מתאם מיוחד שעולה כמה מאות דולרים ומקבל את הוידאו מה-HDMI ומדמה מצלמת אינטרנט (שבעזרתה אפשר לשדר באינטרנט בקלות רבה), הדבר אפשרי.

לי יצא לעבוד עם מתאם כזה של Elgato שהזמנתי מאמזון באיזור ה600 ש"ח בזמנו והוא עשה את העבודה (אמנם, לא התנסיתי איתו לאורך זמן).... ייאמר לחובתו שהוא מצריך מחשב נייד עם מעבד i5 ודורש כח עיבוד בזמן שהוא ממיר את הוידאו. ישנם עוד מס' אפשרויות מקבילות שזכור לי שהיו יקרות יותר.. לא זוכר אם גם הן מצריכות מעבד וכו'.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא כתבתם האם השידור חי אמור להיות קבוע או חד פעמי...
אם זה קבוע, יש חברות שניתן לקחת מהם "שרת וידאו" לשידור חי.
אני בקשר עם ב' חברות שאני יודע שהמחירים שלהם יחסית סבירים, וגם השירות מעולה.
הראשון מתעסק עם זה כל הזמן: http://www.shidur.net/ אם זה שידורים של יהדות, יש לו מאד עניין לסייע.
ניתן להסתייע גם דרך החברה הזאת: https://www.ereznet.co.il
בכל מקרה, יכול להיות שהם יוכלו לעזור גם לשידור חד פעמי.
כמובן שכל זה אם לא רוצים לעשות שידור חי דרך יוטיוב, כדי שיהיה פתוח גם לכשרים, כמו ש@Aharono כתב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה