כללי שידרגתי לווינדוס 7 למה אין לי תצוגה מקדימה לPDF

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם מישהו יודע כי עד כמה שידוע לי אמור להיות.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פתחתי כזה אשכול לפני חודשיים,
אין לזה תקנה.....
תחזור ל- XP.....

• הוסף לסימניות
צריך להיות.
יש אפשרות לשינוי התצוגה בצד של החלון הנפתח (בעברית - בצד השמאלי למעלה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;503184:
פתחתי כזה אשכול לפני חודשיים,
אין לזה תקנה.....
תחזור ל- XP.....
ראיתי בפורום אחר שכותבים שם אנשים שיש להם ווינדוס 7 שהם כן רואים תצוגה מקדימה!
נכתב ע"י אוהב0ישראל;503186:
צריך להיות.
יש אפשרות לשינוי התצוגה בצד של החלון הנפתח (בעברית - בצד השמאלי למעלה).
כן אני פותח את החלון והוא כותב לי אין אפשרות להציג קובץ זה בתצוגה מקדימה

וכן גם אם אין אפשרות להציג מתוך הווינדוס אולי יש אפשרות כמו בקבצים של פוטושופ להתקין איזה תוסף שמציג.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תלוי אם יש לך 64 ביט או 32 ביט...
64 זה לא עובד!!!!
בדוק ומנוסה!!!

• הוסף לסימניות
יש לי וינדוס 7 64 ביט
ותצוגה מלאה בפידיאף

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על ווינדוס 7 64 ביט
יש לי בעיה אחרת
כאשר אני מגדיל את התצוגה בפוטושופ בשלב מסוים המסך כבה ואז נפתח חלונית שמבשרת לי שמנהל התצוגה שיחזר את ההגדרות . והוא ממשיך להכבות ולהדלק עוד מספר פעמים עד שאני מצליח להקטין את התצוגה
יש למישהו מושג מה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;503199:
יש לי וינדוס 7 64 ביט
ותצוגה מלאה בפידיאף

מי התקין לך שלמה?
נתקענו שנים ב"לוח" וכמעט העיתון לא יצא בסוף חזרנו ל- XP

• הוסף לסימניות
אגב עברתי על האשכול של תמר והורדתי משם איזה תוסף וזה כרגע עובד יופי אז מי שרוצה בבקשה!

קבצים מצורפים

• Adobe_Reader_x64_fixes_v3_000_installer.zip
    1.2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
Park, ישר כח.
אולי מישהו יודע אם יש תוסף לווינדוס 7 64 ביט גם ל:פוטושופ, אילוסטרטור, אינדי', קבצי eps?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה