כללי שידרוג אמיתי ואיכותי למערכת הכשרות

• הוסף לסימניות
הנה משהו שכל גרפיקאי בציבור שלנו זקוק לו, ואף פעם לא נבנה כמו שצריך.
עד ש...
ידידינו היקר "נקי_כפיים" שינס מותניים, ישב בסבלנות אין קץ ובנה מחדש את סימלי הכשרויות השונים.
http://www.prog.co.il/photoplog/index.php?c=3

*בשם הידידים קבל

• הוסף לסימניות
אכן! מגיע לו יישר כח גדול. שכחתם שזה שווה המון, נראה לי שבזמנו רצו למכור את זה בתשלום הוגן, והנה קיבלנו מתנה בחינם מנקי הכפיים.

עשיתי פעם עבודה על אריזה עם הכשר של הרב לנדא, התקשרתי למערכת הכשרות וביקשתי את הסמל. קיבלתי קובץ וורד... ובתוכו הלוגו. על האיכות אני כבר לא צריך לספר...

יישר כח!

-----------------------------------------------------------------

בדרך אגב, יש התפתחות מדהימה בגלריית התמונות!
פחות משבוע וכבר העלו לשם 160 תמונות באיכות גבוהה!
יש תחרות, כזכור...

בקשר לתגיות לתמונות, הבנתי שאין כרגע אפשרות להוסיף תגיות, לכן כדאי שכל אחד שמעלה תמונות לגלריה יכתוב בהערות את כל התגיות כדי שבחיפוש תמונה ימצאו מיד את מה שמחפשים.

לדוגמא: תמונה של שושנה אדומה. כותרת: פרח, (או 'שושנה') ובהערות: צמח, שושנה, אדום, נוף, וכו'

• הוסף לסימניות
יש לי עוד המון מה לעלות אבל במצב הנוכחי בו צריך להעלות תמונה תמונה אין לי זמן.
צריך איזה פתרון להעלות ספריות שלמות במכה אחת.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדברי נקי כפיים

וכמו"כ מודה לו מאד על סמלי הכשרות שתרם יישר כוח!

• הוסף לסימניות
פשוט כל הכבוד!
לא ידעתי שהוא ישב ובנה הכל לבד.
חזק ואמץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה