כללי שידרוג לוגו

• הוסף לסימניות
זה מה שבניתי ואני מרגיש שחייב שידרוג כלשהוא.
יש לציין שזה לש"ב ואסור לנו להשתמש בפונטים.
הלוגו צריך להיות מורכב רק מצורות וחיבור צורות בסיסיות וחיתוכם בpatchfinder.
וכן כלי הציפורן.
הלוגו מיועד למישהי המכינה עוגיות תוצרת בית.

תודה למסייעים

קבצים מצורפים

• לוגו 2.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אהבתי אבל משהו לא נראה לי בבית.

• הוסף לסימניות
מתוק.
ועכשיו: למחוק את הבית, להוסיף למאפין דלת, ודובדבן בתור ארובה ופחות או יותר סיימת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;850496:
מתוק.
ועכשיו: למחוק את הבית, להוסיף למאפין דלת, ודובדבן בתור ארובה ופחות או יותר סיימת.

בהצלחה.

תודה רבה לכולם. האמת שכך התחלתי, ולא היה נראה לי לגמרי שיבינו שזה בית...
נחזור לזה שוב ונשתדרג.. תודה.

בתקווה להעלות את המשודרג..

• הוסף לסימניות
נראה לי שהצבע יותר מזכיר גלידה או ממתק, למאפה הייתי משלבת גוון חום.

• הוסף לסימניות
העליתי מחדש.
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו 3.jpg
    KB 59.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יותר מוצלח, תישארי עם אותו קשת של צבעים ולא מגוון כ"כ גדול
כדאי לעבוד יותר על המאפין.

• הוסף לסימניות
למה העיגול מסביב?

• הוסף לסימניות
לוגו חמוד!
העיגול מיותר

• הוסף לסימניות
דווקא יש משהו יפה בעיגול.

• הוסף לסימניות
איזה שיפור. יפה ומתוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה