קופירייטינג שיווק ופרסום בחו"ל

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני מעוניין לפרסם בחו"ל את המוצר שלי, ואני זקוק למישהו שמתמחה בפרסום למגזר החרדי בחו"ל לצורך כתיבה תוכן לפרסום בעיתונים.
תודה מראש על כל עזרה בנושא.

• הוסף לסימניות
שלום
"חו"ל" זה קצת יותר גדול מביתר ומבית שמש

איזה מגזר אתה מחפש????
מדינה???
סוג פרסום???

ממליץ לך על אחד מומחה (יודע עברית) בלונדון
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה על המשוב
בהחלט אני אמקד
הפרסום/המוצר שלי, מיועד להורים לילדים צעירים ומתבגרים במגזר החרדי דוברי יידיש, בריכוזים החרדיים בחו"ל - אנגליה, אנטוורפן, ניו יורק, מונטריאול, מלבורן.
הפרסום בעתונות מקומית בלבד. ( לא מדיה דיגיטלית).
דווקא בגלל שאני מבין שהפריסה רחבה מידי והנתונים משתנים ממקום למקום, חשוב לי מישהו שנמצא עמוק בתחום, ויכול לכוון אותי להפיק את המירב בפרסום המקומי.

• הוסף לסימניות
לילה טוב

יש את חברת IMP של משפחת חרדית מהארץ (כץ) שמתמחה בפרסום לציבור היהודי בכל העולם.
.
בהצלחה רבה ופסח כשר ושמח.

• הוסף לסימניות
2 אנשים שנראים לי מתאימים:
זאב גרוס - שנשמע ונתבשר
או @גבריאל פ.

• הוסף לסימניות
מה אתה רוצה לפרסם בדיוק?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה