- הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר אנשים העוסקים בשיווק שותפים בתוך המגזר החרדי?
תודה לך, אני מחפש כאלה שמשווקים בתוך הציבור החרדי (גם אם הם לא ממש חרדיםלמה אתה מתכוין אני מכיר אבל לא כולם מהמגזר החרדי
האם אתה רוצה לומר שיש לך מוצר ואתה מעוניין שיהיה לך משווק שיעשה את זה במגזר החרדי?תודה לך, אני מחפש כאלה שמשווקים בתוך הציבור החרדי (גם אם הם לא ממש חרדים)
תודה, מקווה שאתה מקבל משהו על הקישוריש לך את סקרים scream שהם מעולים בשיווק
![]()
'SCREAM | Performance network
screamtraffic.comהשני זה קישור להעלאת הצעה לרשת השותפים שלהם![]()
העלאת הצעה חדשה ל-SCREAM
cash.ravpage.co.il
תאמת שלא כי זה לא תמיד עובד בצורה כזאת יש להם קצת יותר פרוצדורה בעיניין המוצר אבל המשווקים שלהם הם מהגדולים בארץ ושווה לנסות אני מכיר אותם בתור שותף ולא בתור מוכר מוצרתודה, מקווה שאתה מקבל משהו על הקישור![]()
ואוו לא חשבתי על זהלפני השאלה על נטפרי
כמה עולה קורס שיווק שותפים?
בשיווק שותפים אתה לא משקיע כסף, את משקיע זמן עבודה
למה שלא תשלם בעצמך את הקורס, ותרוויח 100%??
עד מתי אתה תמשיך לקבל רק 50%? זה לא שווה לך!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים