שיוך הכנסה ל2019 למרות שהוצאתי קבלה ב2020, אפשר?

• הוסף לסימניות
יש לי עוסק פטור
לקוחה עשתה לי העברה בנקאית ב31/12/2019

הכסף מופיע בחשבון רק ב01/01/20 עם תאריך של 01/01 ואז גם הוצאתי לה קבלה,
כשתאריך הקבלה הוא 01/01/20
ותאריך הפירעון הוא 31/12/19 (היא עשתה לי צילום מסך של ההעברה עם התאריך הזה)

האם אני יכולה לשייך את ההכנסה להכנסות של 2019 או שהיא משוייכת ל2020?

תודה!

• הוסף לסימניות
את לא יכולה לשייך קבלה שהתאריך שלה הוא 2020 ל - 2019
מה שכן, לדעתי, את יכולה לבטל את הקבלה שהוצאת ב - 2020 להוציא קבלה ב - 2019 (שימי רק לב לסדר ולתאריכים..)
ותצטרפי את צילום המסך ותהדקי אותו יחד לקבלה למקרה שיהיו בעיות
ז"א הקבלה יוצאת ביום שהכסף נכנס, את יכולה לומר שכשהלקוח שלח לך צילום מסך מיד הוצאת קבלה. ורק אח"כ ראית שזה נכנס ב2020

• הוסף לסימניות
את לא יכולה לשייך קבלה שהתאריך שלה הוא 2020 ל - 2019
תרשי לי לחלוק. אמנם זה בסיס מזומן ולא מצטבר, אבל אם העבודה או השירות ניתנו בשנת 2019 - אז בכלל אין כאן כל היסוס וחשש. בדוק ומנוסה.

• הוסף לסימניות
תרשי לי לחלוק. אמנם זה בסיס מזומן ולא מצטבר, אבל אם העבודה או השירות ניתנו בשנת 2019 - אז בכלל אין כאן כל היסוס וחשש. בדוק ומנוסה.
לא צריך לשנות תאריך?? מוזר לי..

• הוסף לסימניות
גם רואת החשבון שלי אמרה לי שיכולתי לשנות תאריך אם לא הייתי מוציאה עוד קבלות אחר כך,
אך בגלל שכבר הוצאתי עוד קבלות ל2020 אני לא יכולה לבטל ולשנות תאריך.

@CPA אשמח שתפרטי יותר איך כן אני יכולה. זה משמעותי בשבילי.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה