עזרה שיחה חשודה....

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו שיחה ממספר הטלפון 0732562865
עניתי לשיחה, ומישהו שואל אותי - רייזי? עניתי כן
ומיד ניתק.

מישהו מכיר את המספר?
למה זה מרגיש לי חשוד?
חיפשתי את המספר ברשת ולא מצאתי למי שהוא שייך.

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו שיחה ממספר הטלפון 0732562865
עניתי לשיחה, ומישהו שואל אותי - רייזי? עניתי כן
ומיד ניתק.

מישהו מכיר את המספר?
למה זה מרגיש לי חשוד?
חיפשתי את המספר ברשת ולא מצאתי למי שהוא שייך.

קול של בן/בת?

• הוסף לסימניות
כתוב באפליקציית me
שזה אמא אז זה בת

• הוסף לסימניות
לטלפון של הבית? או לפלאפון האישי?

• הוסף לסימניות
מוזר...אולי זאת סתם מתיחה, בטוחה שלא מצאת את המספר? תחפשי באתר של בזק או בכל מיני אתרי אינטרנט שאפשר לחפש שם אולי בטחד מהם תמצאי
חיפשתי, אין תוצאה.
מלחיץ אותי לחשוב שמישהו אולי משתמש במספר הטלפון שלי אחרי שאימת את הזהות שלי.

• הוסף לסימניות
ז
יכול להיות שזה מישהו שניסה להתקשר כדי לבדוק אם עונים ונמצאים בבית, כדי לדעת אם אפשר לפרוץ לדירה בליל שבת... כבר היו מקרים...
זה פלאפון
יכולתי לענות לו גם מאמריקה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקווה שזו מתיחה....
לא הספקתי לשמוע מבטא, ישר ניתק.

אהה וואו...לא נראלי שזה משהו רציני, מה כבר יכול לקרות?
ואם הוא התקשר דווקא לטלפון שלך ושאל אותך לשם שלך אז מן הסתם לא היה משנה אם ענית כן או לא כי הוא כבר יודע את הזהות שלך...

• הוסף לסימניות
אהה וואו...לא נראלי שזה משהו רציני, מה כבר יכול לקרות?
ואם הוא התקשר דווקא לטלפון שלך ושאל אותך לשם שלך אז מן הסתם לא היה משנה אם ענית כן או לא כי הוא כבר יודע את הזהות שלך...
טוב מקווה, אני פחדנית בנושא.
תודה על התשובות המהירות של כולם פה, הצלחתם להרגיע.

• הוסף לסימניות
טוב מקווה, אני פחדנית בנושא.
תודה על התשובות המהירות של כולם פה, הצלחתם להרגיע.

צריך להיות פחדנים לפעמים זה מביא ליעילות במצבים סוימים...אבל כאן לא נראלי שיש באמת משהו...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ב- truecaller המספר הזה מסומן כספאם...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה