שיחה טלפונית דרך המחשב

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה שתאפשר לבצע שיחה טלפונית דרך המחשב.
יש לי מודם אנלוגי (ככה זה נקרא? מכשיר שמתחבר דרך USB ומאפשר שליחת פקס).

• הוסף לסימניות
מה המטרה שלך ? לדבר דרך המחשב או לשלוח פקסים ?

בכל מקרה, כיום הצורה של התקשורת היא דרך האינטרנט ולא באמצעות המודם האנלוגי ז"ל.

• הוסף לסימניות
יש הרבה תוכנות, כמו ונטהפקס וכדו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1282993:
מה המטרה שלך ? לדבר דרך המחשב או לשלוח פקסים ?

בכל מקרה, כיום הצורה של התקשורת היא דרך האינטרנט ולא באמצעות המודם האנלוגי ז"ל.

לדבר בטלפון. (פקס אני כבר יכול לשלוח ולקבל דרך התוכנה שמגיעה עם חלונות).
לא הבנתי, איך אני יכול לדבר בטלפון דרך אינטרנט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1283052:
יש הרבה תוכנות, כמו ונטהפקס וכדו'.

תודה רבה!
אנסה.

• הוסף לסימניות
יש את סקייפ, אתה יכול לרכוש תוכנית של שיחות ללא הגבלה ליעדים בעולם גם.

יש גם ספקי SIP, זה קן טלפון לכל דבר על גבי האינטרנט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה