שיחה של הר' לויכטר בעניני השעה

• הוסף לסימניות
מצווה להפיץ, שווה לשמוע! :)

• הוסף לסימניות
דור מבולבל, מצמרר!

• הוסף לסימניות
לא היה שווה כל הבלאגן של הבחירות, רק אז התברר לי כמה ערב רב יש בציבור שלנו.

פשוט כואב הלב :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1107933:
למה לא נפתח לי הקובץ?

לא יודעת למה לחלק נפתח ולחלק לא, אבל מישהי כתבה לי במייל שהיא הוסיפה לקובץ סיומת של קובץ האזנה וזה נפתח לה.
אולי היא תעלה לכאן את הפתרון - או מישהו אחר, לתועלת הכלל..

• הוסף לסימניות
תעשי לו הורדה, ואז תפתחי את המיקום של הקובץ, תעשי לו פתיחה ותבחרי תכנה להפעלה את מדיה פלייר. זה עולה מצוין. אם הוא יבקש אישור להפעיל קובץ לא ידוע- תאשרי.

• הוסף לסימניות
לחצן ימני על הקובץ> שנה שם> להוסיף לשם הקובץ .mp3

• הוסף לסימניות
תודה תודה.
דברים נכונים ונוקבים.
נוגע לכו-----לנו.

• הוסף לסימניות
אינני מצליחה לפתוח את הקובץ, המחשב שלי אינו מזהה את סוג הקובץ,
יש לכם פיתרון בשבילי?
אני רוצה לשמוע את דבריו...
תודה, הסתדרתי...

• הוסף לסימניות
דברים נכונים וברורים
אבל סליחה על הבורות
מי זה הרב לויכטער

• הוסף לסימניות
מישהו יכול למען הציבור להעלות את זה שוב בקובץ אם פי 3 רגיל
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה