שיחות חינם

• פותח הנושא LF4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט טוב, שנותן גם את השירות של קו אינטרנט, ע"י תשלום חודשי
אני כרגע עם ספק בזק בינלאומי, אבל הם הפסיקו עם השירות של קו אינטרנט, וזה דחוף לי מאוד, כי יש לי המון שיחות לחו"ל

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי רק ל 012 יש רשיון לתת קו טלפון.

• הוסף לסימניות
תודה, זה התשובה שגם קיבלתי בינתיים מבירור טלפוני,
האם מישהו יודע לגבי התשתית, האם היא גם טובה כמו התשתית של בזק בינלאומי, לגבי גלישה
דחוף לי בעיקר כשאני מעביר חומר בFTP וזה לוקח לפעמים גם 20 דקות, שלא יהיה חלילה ניתוק באמצע, כי אחרת צריך להתחיל שוב....

• הוסף לסימניות
הם בסדר גמור בד"כ.

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך מידע זה

נכתב ע"י גרפיקאי;103152:
האם מישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט טוב, שנותן גם את השירות של קו אינטרנט, ע"י תשלום חודשי
אני כרגע עם ספק בזק בינלאומי, אבל הם הפסיקו עם השירות של קו אינטרנט, וזה דחוף לי מאוד, כי יש לי המון שיחות לחו"ל
תברר אצל "בזקום" http://bezecom.com/
נרשמים פעם אחת ואתה מקבל מספר טלפון בינ"ל וזהו
אני כל חברי מחו"ל כבר משתמש שבוע ואני מאוד מרוצה מזה
העניין הוא שהוא מופנה לטלפון הרגיל שלך
והוא חינמי לחלוטין, רק יש הגבלה לכל 10 דקות [ובתשלום 15 דולר לחודש אין הגבלה]
כל חברי מחו"ל נהנים משיחות חינם אלי, ואני נהנה משיחה מקומית להתקשר לחו"ל
מקווה שעזרתי לך
בייי

• הוסף לסימניות
רק שתדע לא משנה איזה רוחב פס תקח בפרוטוקול FTP מהירות העלה היא 30 ק"ב מקסימום

• הוסף לסימניות
השרות של קווי זהב 012 הוא גרוע אין שרות לקוחות תקין רק מתקינים לך קו לוקחים כסף מהבנק ואת ה לא רואה אותם יותר אין עם מי לדבר אני התקנתי בבית שני קווים נייחים של קווי זהב ומתחרטת על הרגע הקווים מתנתקים לפתע עד שצריך לעשות להם זבנג ע"י שמוציאים את המודם ושוב מכניסים פשוט שערוריה להתקשר לקווי חרום ג"כ לא היה אפשר ב"ה כבר תקנו אי אפשר לשלוח פקס למספרים שהם מרכזיה כמו 153 או מספרים שמתחילים ב 1 אי אפשר לקבל פקסים ממרכזיות כמו משרדים ביה"ח וכו' שרות גרוע ביותר

• הוסף לסימניות
גם אני נפלתי עם 012, השרות שם איום ונורא!

• הוסף לסימניות
אני נפלתי איתם בתחילת הדרך, (לפני שנה וחצי-שנתיים אולי). השרות זוועה. אין לי מושג מה איתם היום.

• הוסף לסימניות
הצילו! הזמנתי אותם (072) למשרד שלי, הם אמורים להגיע ולהתקין, אתם מדברים על מצב ישן או על משהו יותר עדכני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;109834:
אני נפלתי איתם בתחילת הדרך, (לפני שנה וחצי-שנתיים אולי). השרות זוועה. אין לי מושג מה איתם היום.

אני גם לא הייתי מרוצה מהם בהתחלה, אבל הם מאוד השתפרו, אני עובד עם הרבה חברות וארגונים שעובדים איתם ודי מרוצים, אבל כולם מחזיקים עדיין קו בזק נוסף רגיל כגיבוי.
בהיותם קו דיגיטלי וירטואלי, יש להם הרבה גמישות שבזק לא יכולים להתחרות בה לעולם כמו לחייג מ SOFTPHONE בכל מקום בעולם במחיר עלות שיחה מקומית.

• הוסף לסימניות
הם לא נותנים בשום פנים ואופן להשתחרר מהם

כשאתה מבקש להשתחרר מהם הם מעבירים אותך כביכול למערכת ניתוק ומחזיקים אותך על הקו 4 שעות עד שנמאס לך, כללית שירות מאוד גרוע

• הוסף לסימניות
בעיה נוספת בקווי 012
שבשעת העלת חומר, אי מייל וכו' לא ניתן לדבר בטלפון
הם כבר כמה פעמים סידרו את זה, ואכן היה שיפור אבל ממש קטן

באופן עקרוני בעת שליחת חומר או להעלות לשרת לא ניתן לדבר בקו טלםון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;109867:
הצילו! הזמנתי אותם (072) למשרד שלי, הם אמורים להגיע ולהתקין, אתם מדברים על מצב ישן או על משהו יותר עדכני?

מנסיון, מומלץ לא להתחיל....

• הוסף לסימניות
יש תוכנה

נחמדה בשם ספיקו או סקיפו תנסה בגוגל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;114188:

זה התוצאה הראשונה בגוגל כשחיפשתי, "Download Skype free":

Download Skype 3.8 for Windows and make the most of the internet - Download Skype today. ... Make calls from your computer – free to other people on Skype, ...

www.skype.com/download/ - 15k

(להיכנס פנימה אינני יכול, הרב נתיב עוצר בעדי...)

• הוסף לסימניות
יש גם majicjack
$20 לשנה ושיחות חינם לכל רחבי ארה"ב וקנדה.
מחיר המכשיר (פלוג קטן) סביב $40.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת