דרוש מידע שיחות חירום בלבד

• הוסף לסימניות
בעלי החליף שבוע שעבר מכשיר. אחרי יומיים קיבל תקליט מהחברה שהמכשיר לא תומך בדור לא זוכרת איזה, ולכן לא יוכל להשתמש במכשיר.
יומיים אחר כך השיחות הפכו לחירום.
המוזר הוא, שבעלי ואני באותה חברה. ולשנינו יש אותו מכשיר. לי כבר שנה פלוס. הוא החליף עכשיו. אני לא קיבלתי שום הודעה, והנייד שלי עובד יופי, והוא מחפש מכשיר חלופי (אם יש למישהו מידע על מכשיר כשר איכותי עם הקלטה מצוינת - אשמח שיודיעני).
אולי זה מה שקרה אצלכם?

• הוסף לסימניות
תן לי לנחש זה שיאומי?
כי בשיאומי יש איזה קטע מוזר שפתאום הוא משתגע למשך כמה ימים אין בו קליטה
ואז זה מסתדר מעצמו,
יש לי קונספרציה בנושא שהסינים תיכנתו את זה ככה ובזמן הזה הם מעבירים את כל השיחות
לגופי המודיעין שלהם....:devilish:

• הוסף לסימניות
תן לי לנחש זה שיאומי?
כי בשיאומי יש איזה קטע מוזר שפתאום הוא משתגע למשך כמה ימים אין בו קליטה
ואז זה מסתדר מעצמו,
יש לי קונספרציה בנושא שהסינים תיכנתו את זה ככה ובזמן הזה הם מעבירים את כל השיחות
לגופי המודיעין שלהם....:devilish:
יכול להיות התדר שהוא עובד לא מתאים לו לי עובד רק g3 ולא g4

• הוסף לסימניות
אכן, גם אני עם מכשיר חדש,
תוכלי לבדוק איזה מכשיר זה?
זה מספר חדש או מנויד?
כי לפי הוראות משרד התקשורת החל מ1.7 כל מספר כשר חדש עובד רק על דור 4 ויתכן שזה הבעיה שהמכשיר הוא דור2/3..

• הוסף לסימניות
וזה מכשיר כשר או תומך כשר?

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה בעיה
הכנסתי סים של פלאפון למכשיר דור 3 ובכל נסיון התקשרות הוא מודיע לי שלפי תקנות משרד התקשורת חסום לשיחות יוצאות.
יש לציין שמקבל שיחות, וגם מוציא לשירות של פלאפון.
הסים ישן והמכשיר ישן, רק השידוך ביניהם חדש.
יש לי עוד סים שעקב תקלה קיבלתי סים חדש על אותו קו, ועד שהכנסתי אותו למכשיר (דור 3) זה היה אחרי ה2/7, ואותו הוא חסם לגמרי...

• הוסף לסימניות
צריך להגדיר בהגדרות המכשיר שיתחבר לתדר של דור 3 או 4 בלבד.
בד"כ במכשיר זה על אוטומטי ואם יש יותר קליטה של דור 2 המכשיר בוחר בזה ולכן זה רק שיחות חירום.

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה בעיה
הכנסתי סים של פלאפון למכשיר דור 3 ובכל נסיון התקשרות הוא מודיע לי שלפי תקנות משרד התקשורת חסום לשיחות יוצאות.
יש לציין שמקבל שיחות, וגם מוציא לשירות של פלאפון.
הסים ישן והמכשיר ישן, רק השידוך ביניהם חדש.
יש לי עוד סים שעקב תקלה קיבלתי סים חדש על אותו קו, ועד שהכנסתי אותו למכשיר (דור 3) זה היה אחרי ה2/7, ואותו הוא חסם לגמרי...
לעבור למכשיר דור 4, אם אתה רוצה טלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה