שיחות טלפון שלא מתקבלות

• הוסף לסימניות
4*4
ללא הפניה
סלקום
אותו בעיה בדיוק...
בעלי יכול לומר לי שחיפש אותי 5 פעמים כשאני עונה לו בשיחה הראשונה.

• הוסף לסימניות
גם לי קורה אני בסלקום עם 4/4
מאמינה שזה קשור למיקום בבית שפחות יש קליטה

• הוסף לסימניות
אנו בסלקום עם נוקיה ולפני עם יאנג
והרבה שיחות לא נקלטות גם במקום עם קליטה
לא עזר ריענון של הסים ולא החלפת מכשיר
נשמח לעצות

• הוסף לסימניות
שאלה לכולם
אתם גם מרגישים שזה משהו שקרה בחודשים האחרונים ולפני זה הכל היה בסדר?

• הוסף לסימניות
תאמת שהבעיה שלי היא מלפני חודש .(למיטב ידיעתי)

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי
זה קורה גם לי וגם לבעלי ואין לנו הפניה או משהו כזה
בעבר היה לבעלי מכשיר אחר ששם היה לו את זה יותר אבל עדיין זה קורה
לא ברור מה הסיבה
גם אנחנו ברמי לוי

• הוסף לסימניות
לא קראתי את התגובות
לי זה היה לפני כשנה בהוט מובייל ועברתי לסלקום
ולאחרונה התחיל לי שוב
תפני לחברה נראה לי יש להם איך לעזור בזה

• הוסף לסימניות
בלת"ק
@memories הדפסות
לפני חודשיים בערך קרה לי גם.
חלק מהשיחות קיבלתי וחלק לא.
התקשרתי לסלקום, הם טענו שהכל תקין. טכנאי ניסה לחזור אלי וגם את השיחה שלו לא קיבלתי...
התחלתי פשוט לעקוב אחר העניין ותפסתי שמספרים שרשומים באנשי קשר מתקבלים,
ואלה שלא- לא.
ביצעתי חיטוט רציני בהגדרות הפלאפון והגעתי לאופציה של ה'רשימה השחורה', אופציה לחסום את מי שלא באנשי הקשר.
כנראה נלחץ בטעות.
החזרתי למצב רגיל והשיחות חזרו להתקבל לנייד

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הייתי בפרטנר ועבד לי מעולה כרגע אני בהוט והוא גם עושה לי את הבעיות האלו שמעתי מאנשים שזה בעיה מוכרת אצלהם

• הוסף לסימניות
אני עם 4*4
רמי לוי קרה לי במשך יממה שלא התקבלו לי שיחות
עד שכיביתי והדלקתי את הטלפון והתופעה נעלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה