- הוסף לסימניות
אני ברמי לוי ...סלקום?
אם כן זה הבעיה,
תמיד כשהייתי בסלקום היה לי את הבעיה,
תעברו לפרטנר / הוט מובייל
אני ברמי לוי ...סלקום?
אם כן זה הבעיה,
תמיד כשהייתי בסלקום היה לי את הבעיה,
תעברו לפרטנר / הוט מובייל
לא טכנאית טלפון, אבל מיתעסקת טיפה ..מסכמת ללא פתרון :
הבעיה קוראת לכלל חברות הטלפון ולכל חברות התקשורת .
לא משנה אם יש הפניית שיחות או שאין הפנייה . לא משנה אם דור 3 או דור 4.
אשמח לפתרון !!!!!
אולי טכנאים של פלאפון יוכלו לעזור פה באשכול , לנואשים?????
תודה על הרעיון ,לא טכנאית טלפון, אבל מיתעסקת טיפה ..
אולי תנסו באיש קשר שזה קורה לנסות למחוק אותו לגמרי מהטלפון ולהוסיף אותו שוב ..
לא יודעת אם זה פיתרון, אולי פיתרון זמני ..
זה נישמע יותר כמו תקלה כללית במכשיר הטלפון. אולי צריך לאפס את כל ההגדרות של הטלפון/ להוציא את הבטריה וכו
אהה סליחהתודה על הרעיון ,
אבל כפי שצוין בהתכתבויות למעלה, לא מדובר דווקא באנשי קשר , אלא גם בשיחות טלפון סתמיות.
אנשים פרטיים מתקשרים ולא מקבלים מענה.
זה פיתרון???הפתרון היחידי זה סמארטפון מתקדם וחסום כהלכה
אתה לא חייב לאהוב אותו,זה פיתרון???
מכירה מישהו עם סמארטפון שקורה לו גם..צרות של טלפונים כשרים...
(עכשיו הוועדה הולכת לבטל את ההכשר לנוקיות שעוד איכשהו היו סבירים (גם אם לא מחזיקים שנים))
הפתרון היחידי זה סמארטפון מתקדם וחסום כהלכה
היה לי שיאומי חצי טאצ ולא הכי כשר וגם בו היתה לי הבעיה הזו (שנפתרה כאמור עם מעבר ידני בהגדרות לדור 3)אתה לא חייב לאהוב אותו,
אבל כן,
זה הפתרון היחיד
זה בעיות של טלפונים כשרים בלבד
אני בסלקום וגם סובל מזה ואחרי תקופה ארוכה שניסתי לבדוק למה זה קורה אני חושב שהבעיה היא בקליטה ולמרות שבטלפון מופיע שיש קליטה מלאה וגם אפשר להוציא שיחות בכל זאת יש בעיה בקבלת שיחות ואני יודע על מקומות מסויימים שזה תמיד קורה לי בהם וכשאני יוצא משם זה מסתדריש לי תקלה בפלאפון .
אנשים מתקשרים אלי וזה לא מופיע לי בטלפון בכלל . חלק שיחות מתקבלות וחלק אני לא רואה שום שיחה מהמתקשר.
בטוח זה מתקשר להם ועושה צליל חיוג .
מכירה עוד אנשים שיש להם את הבעיה הזו באותו סוג פלאפון .
מכירים את התקלה?
האם זה בעיה של החברת תקשורת (סים) או בפלאפון עצמו?
אשמח לשמוע מידע בנושא .
תודה
איך עושים את זה?אצלי עם תקלה דומה בשיאומי חצי טאצ החזרתי ידנית לדור 3 והכל הסתדר מיידית.
יודעת על מישהו שיש לו סמארטפון ויש לו את הבעיה הזו ג"כאתה לא חייב לאהוב אותו,
אבל כן,
זה הפתרון היחיד
זה בעיות של טלפונים כשרים בלבד
ניסיתי להעביר לדור 3 ואין קליטה בכללאצלי עם תקלה דומה בשיאומי חצי טאצ החזרתי ידנית לדור 3 והכל הסתדר מיידית.
הגדרות-> רשתות סלולריות->שם הרשת->רשת מועדפת-> G3איך עושים את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים