שיחות טלפון שלא מתקבלות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש סלקום שיאומי ,רגיל , וגם לי זה היה. נראלי שבתקופה האחרונה הסתדר (או שפשוט הפסיקו לחפש אותי ;))

• הוסף לסימניות
מסכמת ללא פתרון :
הבעיה קוראת לכלל חברות הטלפון ולכל חברות התקשורת .
לא משנה אם יש הפניית שיחות או שאין הפנייה . לא משנה אם דור 3 או דור 4.
אשמח לפתרון !!!!!
אולי טכנאים של פלאפון יוכלו לעזור פה באשכול , לנואשים?????

• הוסף לסימניות
היה לי את זה בQ7 בהוט מובייל עברתי לסלקום והסתדר

• הוסף לסימניות
מסכמת ללא פתרון :
הבעיה קוראת לכלל חברות הטלפון ולכל חברות התקשורת .
לא משנה אם יש הפניית שיחות או שאין הפנייה . לא משנה אם דור 3 או דור 4.
אשמח לפתרון !!!!!
אולי טכנאים של פלאפון יוכלו לעזור פה באשכול , לנואשים?????
לא טכנאית טלפון, אבל מיתעסקת טיפה ..
אולי תנסו באיש קשר שזה קורה לנסות למחוק אותו לגמרי מהטלפון ולהוסיף אותו שוב ..
לא יודעת אם זה פיתרון, אולי פיתרון זמני ..
זה נישמע יותר כמו תקלה כללית בזיכרון של מכשיר הטלפון. אולי צריך לאפס את כל ההגדרות של הטלפון 😱 / להוציא את הבטריה וכו

• הוסף לסימניות
לא טכנאית טלפון, אבל מיתעסקת טיפה ..
אולי תנסו באיש קשר שזה קורה לנסות למחוק אותו לגמרי מהטלפון ולהוסיף אותו שוב ..
לא יודעת אם זה פיתרון, אולי פיתרון זמני ..
זה נישמע יותר כמו תקלה כללית במכשיר הטלפון. אולי צריך לאפס את כל ההגדרות של הטלפון 😱 / להוציא את הבטריה וכו
תודה על הרעיון ,
אבל כפי שצוין בהתכתבויות למעלה, לא מדובר דווקא באנשי קשר , אלא גם בשיחות טלפון סתמיות.
אנשים פרטיים מתקשרים ולא מקבלים מענה.

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיון ,
אבל כפי שצוין בהתכתבויות למעלה, לא מדובר דווקא באנשי קשר , אלא גם בשיחות טלפון סתמיות.
אנשים פרטיים מתקשרים ולא מקבלים מענה.
אהה סליחה
הבנתי משהו אחר - שכביכול המספר מוצג אבל לא השם של האיש קשר.

יש לי תשובה פרימיטיבית - אולי אתם במקום בלי קליטה ולכן השיחות לא מיתקבלות. זה קורה לי מלא
אנשים אומרים לי שהתקשרו אלי ואני בכלל לא ראיתי שיחות.

• הוסף לסימניות
הכן יש לי בעיות קליטה.
אבל לאנשים זה מחייג רגיל כשיחה רגילה עם קליטה .
ובנוסף יש לי הפניית שיחות אם אין קליטה (אז זה לא הבעיה של קליטה )
בקיצור תעלומה לא ברורה של הפלאפון או חברת התקשורת.

• הוסף לסימניות
צרות של טלפונים כשרים...
(עכשיו הוועדה הולכת לבטל את ההכשר לנוקיות שעוד איכשהו היו סבירים (גם אם לא מחזיקים שנים))
הפתרון היחידי זה סמארטפון מתקדם וחסום כהלכה
מכירה מישהו עם סמארטפון שקורה לו גם..

• הוסף לסימניות
חברה שלי קרה לה, היא התקשרה לחברה של הסים והסבירה את הבעיה הם סידרו משהו והכל בסדר מאז

• הוסף לסימניות
יש לי תקלה בפלאפון .
אנשים מתקשרים אלי וזה לא מופיע לי בטלפון בכלל . חלק שיחות מתקבלות וחלק אני לא רואה שום שיחה מהמתקשר.
בטוח זה מתקשר להם ועושה צליל חיוג .
מכירה עוד אנשים שיש להם את הבעיה הזו באותו סוג פלאפון .
מכירים את התקלה?
האם זה בעיה של החברת תקשורת (סים) או בפלאפון עצמו?
אשמח לשמוע מידע בנושא .
תודה
אני בסלקום וגם סובל מזה ואחרי תקופה ארוכה שניסתי לבדוק למה זה קורה אני חושב שהבעיה היא בקליטה ולמרות שבטלפון מופיע שיש קליטה מלאה וגם אפשר להוציא שיחות בכל זאת יש בעיה בקבלת שיחות ואני יודע על מקומות מסויימים שזה תמיד קורה לי בהם וכשאני יוצא משם זה מסתדר

• הוסף לסימניות
אצלי עם תקלה דומה בשיאומי חצי טאצ החזרתי ידנית לדור 3 והכל הסתדר מיידית.
איך עושים את זה?
אתה לא חייב לאהוב אותו,
אבל כן,
זה הפתרון היחיד
זה בעיות של טלפונים כשרים בלבד
יודעת על מישהו שיש לו סמארטפון ויש לו את הבעיה הזו ג"כ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי את הבעיה שהרבה אנשים התקשרו אלי ואמרו לי שאני לא זמין בסו התברר שיש לי הגדרה בפלאפון שמי שלא רשום באנשי קשר ידחה מיד

• הוסף לסימניות
אצלי הנציג בשירות לקוחות אמר שירענן את הסים, ומאז הבעיה נעלמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה