טיול בחו"ל שיחות לחו"ל - מה הצעתכם?

• הוסף לסימניות
אנחנו טסים בעז"ה לגאורגיה, ורציתי לעשות שיחות לחו"ל, פניתי לסלקום, החבילה היחידה שהם מציעים לי בשביל להישאר עם המספר הכשר שלי - זה לשלם ח"פ 89 ש"ח, ועל כל דקת שיחה (נכנסת או יוצאת) סך של 0.79 אג'
לא כולל שיחות מקומיות (19.90 לדקה!!!)
מה דעתכם? ישנה דרך להסתדר בצורה אחרת?
(אני חייב שיחות מהארץ ולארץ..)

• הוסף לסימניות
אתם יכולים להתנייד לגולן
ולקבל 100 דקות ב 129 ש"ח רק לשיחות לארץ וממהארץ
או 300 דקות ב199 ש"ח רק לשיחות לארץ ומהארץ
או 100 דקות כולל שיחות מקומיות ב 200 ש"ח
כל החבילות הנ"ל מוגבלות ל 14 יום

• הוסף לסימניות
אנחנו טסים בעז"ה לגאורגיה, ורציתי לעשות שיחות לחו"ל, פניתי לסלקום, החבילה היחידה שהם מציעים לי בשביל להישאר עם המספר הכשר שלי - זה לשלם ח"פ 89 ש"ח, ועל כל דקת שיחה (נכנסת או יוצאת) סך של 0.79 אג'

חשוב לכם להישאר דוקא עם המספר שלכם?
אם לא, יש את גמ"ח יעזורו -
מסתבר שתוכלו לעשות הפניית שיחות ממכם לפלא' של הגמ"ח.

• הוסף לסימניות
אתם יכולים להתנייד לגולן
ולקבל 100 דקות ב 129 ש"ח רק לשיחות לארץ וממהארץ
או 300 דקות ב199 ש"ח רק לשיחות לארץ ומהארץ
או 100 דקות כולל שיחות מקומיות ב 200 ש"ח
כל החבילות הנ"ל מוגבלות ל 14 יום
תודה ענקית.
השאלה איך זה עובד שם? כלומר: בבית שלי אין קליטה של גולן, בטבילסי יהיה? ;)
שואל ברצינות, כי אם אמור להיות - אולי באמת אנייד אליהם יום לפני הטיסה הלוך, ונחזיר חזרה יום אחרי הטיסה חזור, נראה לכם אפשרי?
חשוב לכם להישאר דוקא עם המספר שלכם?
אם לא, יש את גמ"ח יעזורו -
מסתבר שתוכלו לעשות הפניית שיחות ממכם לפלא' של הגמ"ח.
תודה ענקית.
נשמע מעניין, לא כ"כ הבנתי מהאתר איך זה עובד, כי זה גם דיי יכול לעזור לי - לקחת מהם ולהפנות שיחות.
הם בבני ברק?
גם סה"כ לא נראים כ"כ זולים יצא לי כ 150 ש"ח לשבוע - השיחות שם גם מקומיות וגם מהארץ ולארץ ובלי הגבלה?
אשמח מאוד לעוד פרטים אם יש לכם.

• הוסף לסימניות
השאלה איך זה עובד שם? כלומר: בבית שלי אין קליטה של גולן, בטבילסי יהיה?
מן הסתם זה יושב על אנטנות מקומיות, לא של גולן...
שואל ברצינות, כי אם אמור להיות - אולי באמת אנייד אליהם יום לפני הטיסה הלוך, ונחזיר חזרה יום אחרי הטיסה חזור, נראה לכם אפשרי?
למה לא?

• הוסף לסימניות
אני לא מהטיפוסים המניידים..
כמה שנים אני עם סלקום, לא מכיר את הכללים כ"כ, אם באמת ישנה אפשרות כזו, אולי אני יעשה את זה (אע"פ שבעדיפות ראשונה אני מעדיף לנסות את גמ"ח יעזורו כי זה נשמע יותר זול..)

• הוסף לסימניות
יש חברת גלובל טולק, שאתם קונים סים פעם אחת וכל פעם שאתם טסים לחול אתם מטעינים לפי מספר הימים שאתם נוסעים ולכל יום זה ממוצע 30 שקל למיטב זכרוני ויש לכם שיחות ללא הגבלה, כולל מספר ישראלי.
המספר שלהם זה 0533186332.

• הוסף לסימניות
אני לא מהטיפוסים המניידים..
כמה שנים אני עם סלקום, לא מכיר את הכללים כ"כ, אם באמת ישנה אפשרות כזו, אולי אני יעשה את זה (אע"פ שבעדיפות ראשונה אני מעדיף לנסות את גמ"ח יעזורו כי זה נשמע יותר זול..)
כיום ניוד זו פרוצדורה פשוטה יחסית.
אבל אולי זה באמת תלוי במידת החיברה לפרוצדורות

• הוסף לסימניות
יש חברת גלובל טולק, שאתם קונים סים פעם אחת וכל פעם שאתם טסים לחול אתם מטעינים לפי מספר הימים שאתם נוסעים ולכל יום זה ממוצע 30 שקל למיטב זכרוני ויש לכם שיחות ללא הגבלה, כולל מספר ישראלי.
תודה רבה.
באתר שלהם מופיע 50 ח"פ + 40 לכל יום.. (250 ל 5 ימים) ועדיין לא הבנתי אם זה גם שיחות מקומיות, או רק מקומיות, או שניהם..

• הוסף לסימניות
אם מכשיר חכם בא בחשבון, יש אפליקציה בשם הלו-015 שמאפשרת לבצע שיחות בחו"ל כמעט כרגיל.

אם צריך את המכשיר הכשר בדווקא, זה עניין יקר.

אם הזמינות חשובה ולא דווקא המענה, יש אפשרות של הפניית שיחות למייל כך שתדעו מי התקשר אליכם ותחזרו אליו לפי הצורך, אם יש לכם מחשב עם גישה לאינטנרט.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי לא עובד עם מכשיר כשר

• הוסף לסימניות
ברמי לוי יש חבילות זולות מאד. יוצא כחצי שקל לדקה עם חבילה (יש חבילות של 100 דקות ו200 דקות)
וגם בלי חבילה יש אפשרות להפעיל שיחת חיסכון, ואז זה במחירים זולים של כ1 ש"ח לדקה.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית.
נשמע מעניין, לא כ"כ הבנתי מהאתר איך זה עובד, כי זה גם דיי יכול לעזור לי - לקחת מהם ולהפנות שיחות.
הם בבני ברק?
גם סה"כ לא נראים כ"כ זולים יצא לי כ 150 ש"ח לשבוע - השיחות שם גם מקומיות וגם מהארץ ולארץ ובלי הגבלה?
אשמח מאוד לעוד פרטים אם יש לכם.
אני חושב שיש להם סניפים גם בבני ברק
ממה שזכור לי זה שיחות ללא הגבלה.
זה הטל' של המשרד שלהם - 023788888

• הוסף לסימניות
סלקום קולט וגולן לא?
לא נשמע הגיוני
גולן היא חברת בת של סלקום
מעניין מאוד מה שאתם אומרים, כי אני סתם משלם יקר לסלקום, אולי באמת אני אבדוק את זה ואז גם אוכל לראות אם יש לי - אני אשאר אצלם

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמשתמש הנחוץ מה הוא עשה בתכלס והאם היה רוצה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמשתמש הנחוץ מה הוא עשה בתכלס והאם היה רוצה
להבא תתייג אותי..
בסוף הלכתי על גמ"ח יעזורו כמו שהציעו פה, צריך לקנות סים מקומי ב 25 ש"ח, ושיחות לארץ לנייח ללא הגבלה, ולנייד עד 500 דקות, היה פצצה!!
הביאו גם פלאפון עם נטספארק הכל ביחד 120 ש"ח!

• הוסף לסימניות
אם אני צריכה שיחות + אינטרנט מה עדיף?
ואם זה סים נפרד אפשר לנייד מספרים?
אני יכולה לנייד גם מספר כשר וגם לא כשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה