עזרה שיחות מאירופה

• הוסף לסימניות
לא נכון בכלל!!!

אני מנוי giffgaff כבר כמה שנים טובות ועושה מנויים חדשים כל הזמן לחברים ומשפחה.

דבר ראשון הם לא שולחים לארץ, אלא רק לכתובת באנגליה.

דבר שני כל התוכניות שלהם זה רק לשיחות בתוך אנגליה או Roaming בתוך האיחוד האירופי לשיחות לאנגליה, אבל בתוך ישראל משלמים פאונד לכל דקת שיחה, וכמו"כ אי אפשר להתקשר לישראל או לשום מדינה אחרת כלל וכלל.

למיטב ידיעתי (ואחרי בדיקת חמץ בכל הרשת...) אין עדיין תוכנית כזאת בעולם, מי שחושב (ויודע!) אחרת מוזמן לעדכן.

• הוסף לסימניות
בשוויץ אני יודעת על גמ"ח טלפונים לצורך הזה

• הוסף לסימניות
לא נכון בכלל!!!

אני מנוי giffgaff כבר כמה שנים טובות ועושה מנויים חדשים כל הזמן לחברים ומשפחה.

דבר ראשון הם לא שולחים לארץ, אלא רק לכתובת באנגליה.

דבר שני כל התוכניות שלהם זה רק לשיחות בתוך אנגליה או Roaming בתוך האיחוד האירופי לשיחות לאנגליה, אבל בתוך ישראל משלמים פאונד לכל דקת שיחה, וכמו"כ אי אפשר להתקשר לישראל או לשום מדינה אחרת כלל וכלל.

למיטב ידיעתי (ואחרי בדיקת חמץ בכל הרשת...) אין עדיין תוכנית כזאת בעולם, מי שחושב (ויודע!) אחרת מוזמן לעדכן.
חבל שאתם לא בודקים את הנתונים לפני שאתם כותבים

קבצים מצורפים

• International Free SIM Cards _ giffgaff.pdf
    KB 92.8 · צפיות: 68
  • International Free SIM Cards _ giffgaff.pdf
    KB 78.7 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
ההגבלות בגולן ממה שאני יודע זה רק בסים לא כשר, אם לוקחים חבילה כשרה ללא הגבלה כולל חול (איזה 70-80 שקל) אז אין שום הגבלות

כבר כתבו שזה חדש מגולן
והיא צודקת במאה אחוז
התחדש לאחרונה בגולן
פעם זה היה הפתרון האידיאלי
עכשיו מה שנראה הפתרון הוא 019
וכיון שנכנסות חינם לבקש שיחזרו אליך

• הוסף לסימניות
חבל שאתם לא בודקים את הנתונים לפני שאתם כותבים
שתי הקבצים שהבאת רק מוכיחים מה שאני אמרתי.

דבר ראשון אין שיחות חינם בתוך אנגליה למדינות אחרות (2P לנייח ו6P לנייד), וזה לא כמו שכתבת בהודעה הקודמת שזה ללא הגבלה גם שיחות מקומיות וגם שיחות לישראל.
דבר שני א"א להשתמש עם הטלפון בישראל, ולזה בכלל לא התייחסת.
דבר שלישי לגבי קבלת סים חינם, זה משהו מאוד חדש שהם שולחים מחוץ לאנגליה, אני כבר מנוי בחברה שלהם קרוב לעשור עם הזמנת סימים חדשים כל הזמן ואף פעם לא היה את האפשרות הזאת (הפעם האחרונה שהזמנתי היה לפני 3/4 שנה).

אחזור ואומר שלפי מיטב ידיעתי אין היום שום תוכנית שניתן לדבר ללא הגבלה גם במדינת המוצא וגם לישראל, ובודאי לא משהו שלא מוגבל למדינה מסוימת באירופה, אם יש מישהו שיודע אחרת שיעדכן לטובת כולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה