- הוסף לסימניות
זה מה שאני טוען שברור שאין להם כוונה כזו אבל מה לעשות שזה תוצאת ההתנהלות שלהם ,מתפלל לישועות עמישראל ממילא יתייתרו קופות הצדקה ......משיח יבוא הרי מתישהוא !!ולא באים להרוס לנו את החיים ושלוות הנפש
זה מה שאני טוען שברור שאין להם כוונה כזו אבל מה לעשות שזה תוצאת ההתנהלות שלהם ,מתפלל לישועות עמישראל ממילא יתייתרו קופות הצדקה ......משיח יבוא הרי מתישהוא !!ולא באים להרוס לנו את החיים ושלוות הנפש
לא בטוח.הגזמה לא?!
לא נראה לי שהם משלמים על כל דקת שיחה.....יש פתרון פשוט: להטריד בחזרה
ללחוץ 1 והשתק ולתת להם להתיבש
להתקשר אליהם בחזרה כמה עשרות פעמים על השתק
אם כמה עשרות אנשים יעשו את זה הם לא יעמדו בזה וזה יגרום להם לחשוב כלכלית שזה לא משתלם
הוא סה"כ בא להראות איך זה שיושבים ומסכמים את החג שעבר, דנים על אירועי ט"ו בשבט, ופתאום..... הטלפון מצלצל: "שלום מדברים כאן מארגון חסדי רפאל, אנחנו מארגנים למשפחות נזקקות......"סתם בלי קשר...
זה מה שאני רוצה לעשות!!!אני שמעתי ממשהו שתבע את חברת ימות המשיח על 50 צינתוקים ובית המשפט פסק שישלמו 700 ש"ח על כל צינתוק סה"כ 35000 ש''ח אולי צריכים יותר אנשים לתובעם
אולי הוא לא יודע לפתוח נושא חדש......מה הקטע הזה?
צפה בקובץ המצורף 1018295
אני דווקא התאהבתי בקול סתום האף שלמכירים?
הלו???
מדבר חיים!!!
טי טי טי טי ----- ניתוק!!!!
ככ נכוןמה עווווווווששששיייייייייייםםםםםםםם?????????????????
חפר כבר........
מעניין מאד אם אותו אדם שאל רב מו"ה, האם יוכל לתבוע יהודים לערכאות...אני שמעתי ממשהו שתבע את חברת ימות המשיח על 50 צינתוקים ובית המשפט פסק שישלמו 700 ש"ח על כל צינתוק סה"כ 35000 ש''ח אולי צריכים יותר אנשים לתובעם
נשמע מההודעה שהיא נכתבה עם המון רגש. היכן המקום של המוח (השליט על הלב)?זה מה שאני רוצה לעשות!!!
לכל הקווים למיניהם! ההתרמות, כל קווי הנייעס, הקו הבטחוני וכו'
אולי אחרי כזה קנס נזכה לקצת שקט!!
(וגם יהיה תמורה לצער הצינתוקים....)
איך עושים את זה בפועל?
יש מקור לפירוש הזה?דוד המלך ע"ה כתב בספר תהילים: "כי אקח מועד, אני מישרים אשפט" (ע"ה, ג').
מה פירוש?יש מקור לפירוש הזה?
פעם היה מספר שמוציא מכל הקוים שכרגע לא עובד
אולי יש מספר אחר?
המספר שהיה 079929393
תעיינו במפרשים, הפשט הפשוט הוא שבזמן מועד, שבת וחג אני פנוי יותר ללימוד התורה ויש עוד פירושים.מה פירוש?
זהו כתוב מפורש!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים