יוסייוסייוס
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
משרד התקשורת צריך לעשות קומה של מספרים, המיועדת למכירות ותרומות וכל אחד יוכל לבחור האם הוא מעוניין להתחבר לזה.
זהו מטרד קשה ביותר.
זהו מטרד קשה ביותר.
אין הרבה אנשים שיתחברו מרצון להתרמותמשרד התקשורת צריך לעשות קומה של מספרים, המיועדת למכירות ותרומות וכל אחד יוכל לבחור האם הוא מעוניין להתחבר לזה.
זהו מטרד קשה ביותר.
משרד התקשורת צריך לעשות קומה של מספרים, המיועדת למכירות ותרומות וכל אחד יוכל לבחור האם הוא מעוניין להתחבר לזה.
זהו מטרד קשה ביותר.
אולי באמת שכשימכרו סימים ימכרו סימים עם צנטוקים (יותר זולים או משהו אחרת אף אחד לא ייקח אותם...) וסימים בלי צינטוקים? שמישהו יפתח עצומה...
מעניין לשמוע!באנגליה שגובים ממערכות אוטומטיות עלות שיחות נכנסות יקרה
לא מדובשו ולא מעוקצויואז הנדל אמר אתמול בראיון ל103 שהוא מתכוון לטפל בצינטוקים
יאמר לזכותו
לא נראה לי שיש חברה שעושה את זה וגם לא צריך את זה. ברגע שיש רשימת קידומות של הקומה הכשרה אתה יוצר בכמה דקות קובץ אקסל עם כל המספרים שיכולים להיות. מספר שלא קיים החברה גם לא תחייב אותך עליו.בגדול הצורה שהם עובדים היא - שהם מעניקים שירות חינם של וואצפים וקווי מידע למיניהם, ועי"ז אוגרים כמות אדירה של מספרי טלפון שמשמשים אותם לפרסומות
אין בעיהובנוגע לתביעה והפסיקה נגד ימות המשיח - אשמח לקבל מקור לתביעה שהובאה פה. נשמע לי מוזר.
ובנוגע לתביעה והפסיקה נגד ימות המשיח - אשמח לקבל מקור לתביעה שהובאה פה. נשמע לי מוזר.
זה כמו לתבוע את ג'ימייל על זה שמגיעים אלי הודעות ספאם.
אין בעיה
ימות המשיח יכולים לגלות לי מי הפעיל את הצינתוק והתביעה תעבור אליו.
שקרבלי להצדיק צינתוקים-זה באמת מעצבן
כל אותם ש"מאיימים" שלא יתרמו
ואלו שזה ממש מטריד אותם -אין להם חיים בגלל זה........
ברגע ואוספים כסף לחוג שלהם /לקהילה שלהם/ או ח"ו למישהו נזקק מהמשפחה שלהם
הם רצים לקופות הצדקה/לחברות המצינג למינהם עם דרישה ברורה -תשלחו כמה שיותר צינתוקים
זה מקרה מאוד חשוב-חייבים לצנתק!!
סתם חומר למחשבה-קצת פרופרציה בחיים לא תזיק
לא תמיד זה תרומה דוקא דרך הצינטוק עצמואותי דווקא מענין, יש מישהו שבאמת תרם כי צינטקו לו?
לא יודעת אני אישית לא אנתק בפרצוף למתרימה אמיתית,
אבל ברור שאנתק לצינטוקים ולהודעות מוקלטות למיניהם,
ובאמת לי לא מתחשק לתרום להם.
אז תכלס מה התועלת שלהם מכל זה?? יש מישהו שהתקשרו אליו באחד בלילה ואמר הו כ"כ חיכיתי שתעיר אותי מהשינה אני רץ לתרום לך?? לא כאילו באמת תסבירו לי מה הקטע הזה?? וחמש פעמים ביום מאותו אחד? כאילו חשבת על זה שאפילו אם אתרום לך, לא תפסיק להציק לי, אז למה שאעשה את זה?
אז לתשומת לב כל אירגוני הצדקה יש פה אי הצדקה לשטות הזו, ותאמינו לי אני מאלה שאתרום בשמחה למקומות שאני מעריכה ומוקירה...
תסבירו לי אולי הפסדתי משהו...
אני באופן אישי ועוד הרבה מסביבי היו ארגונים שחשבתי לתרום להם ולאחר צינתוק או יותר ויתרתי על זהלא תמיד זה תרומה דוקא דרך הצינטוק עצמו
לפעמים בנאדם רואה שיחה שלא נענתה ממס' פלאפון רגיל ואפילו כשר-
הוא חוזר למס' והוא מגלה שהגיע לארגון ושיש התרמה (שלפעמים זה התרמה/סגולה למשהו ספציפי שמדבר אליו: פרנסה, זש"ק, שידוך וכו')
לפעמים הוא ינתק, אבל לפעמים הוא יתרום.
וכנראה זה חלק מהתרומות שהם בונים עליהם.
יש כ"כ הרבה פלטפורמות פרסום אחרות- והם גם מנוצלות (תפתחו את כל האתרי החדשות החרדיים, הם מלאים בתכנים מקודמים של התרמות לקרנות צדקה)
מה ההתעקשות הזו ללכת קמפיין אחרי קמפיין דוקא לנישה הזו של צינטוקים?
(יכול להיות שזה חוסך שלטים על לוחות מודעות? לא מדברת על קרנות צדקה למשפחות אלא יותר על מסירת שמות לתפילות בקברי צדיקים בתאריך הפטירה)
אם באמת אף אחד לא יתרום לארגון שצינטק-אני באופן אישי ועוד הרבה מסביבי היו ארגונים שחשבתי לתרום להם ולאחר צינתוק או יותר ויתרתי על זה
כך שלפי דעתי זה אולי מביא כסף ישיר אבל דופק את התרומות בערוצים אחרים
זה לא ניהול פנקס חשבונותאם באמת אף אחד לא יתרום לארגון שצינטק-
אף אחד לא יתרום לשום ארגון- כי כולם מצנטקים
וגם אני אצטרך ללכת צמוד עם פנקס ועט לרשום כל ארגון שצינטק ולזכור לא לתרום לו...
צינתקו אלי מחברה כלשהי, לא התרמה. חזרתי למספר כדי לבדוק אם לא פספסתי לקוח. חקרתי את הנציג המשווק על ההכנסות והמודל שלהם במשך 20 דק'. לא צינתקו אלי שוב, ואני מאמין שזה לא יקרה אפילו בטעות.יש ארגונים שההגדרות שלהם משחזרות באופן אוטומטי מספרים שהיו ברשימת הקבוצה והוסרו
משרד התקשורת קבע שאסור לצנתק ממספר שאינו נייח, וכך היה בהתחלה.משרד התקשורת צריך לעשות קומה של מספרים, המיועדת למכירות ותרומות וכל אחד יוכל לבחור האם הוא מעוניין להתחבר לזה.
זהו מטרד קשה ביותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים