התייעצות שיחות נכנסות מטרידות

• הוסף לסימניות
"שלום הגעתי ל...
רציתי להציע לך לתרום / לרכוש / להרוויח..."

מי הרשה להם להתקשר לטלפון שלי ולשווק לי את כל הנ"ל?
גם מגופים גדולים כמו חברות תקשורת ואשראי מתקשרים כדי להציע לי כל מיני דברים שאני לא מעוניינת בהם.

יש דרך להפסיק את התופעה המגונה הזו?

מעבר לכך זה פשוט לא נעים.
מהצד השני של הקו יושבת אישה שעושה את זה כדי לקבל משכורת.
לצערי אני מיד חותכת, אין לי פנאי לשמוע את כל הבלה-בלה-בלה הזה.

זה לא הזוי שמשלמים לאנשים כדי להטריד אותי?
אם ארצה לתרום, אני יודעת להתקשר למי שצריך.

נא לשמור על תגובות עניינות + פתרונות לבעיה.
תודה.

• הוסף לסימניות
אם תגיבי כמה וכמה פעמים שזה לא רלוונטי, ותנתקי
יפסיקו להתקשר אלייך! מנסיון
אנשים שתורמים אפילו 20 ש"ח עוברים מיד למאגר שמופץ לעוד ועוד ארגונים

• הוסף לסימניות
יש שתי פיתרונות.
האחד: לענות לכל הטלפונים האלה ולהסביר בנעימות למה אני לא יכול בשלב הזה של מצבי הכלכלי לתרום לעמותה שלכם וכל הכבוד על הרצון הטוב ובהצלחה.
השני: לענות :"נמאסתם עלי כבר לכו לעזאזל מהר!"

אני נוקט פעם בשיטה א ופעמיים בשיטה ב.

• הוסף לסימניות
"שלום הגעתי ל...
רציתי להציע לך לתרום / לרכוש / להרוויח..."

מי הרשה להם להתקשר לטלפון שלי ולשווק לי את כל הנ"ל?
גם מגופים גדולים כמו חברות תקשורת ואשראי מתקשרים כדי להציע לי כל מיני דברים שאני לא מעוניינת בהם.

יש דרך להפסיק את התופעה המגונה הזו?

מעבר לכך זה פשוט לא נעים.
מהצד השני של הקו יושבת אישה שעושה את זה כדי לקבל משכורת.
לצערי אני מיד חותכת, אין לי פנאי לשמוע את כל הבלה-בלה-בלה הזה.

זה לא הזוי שמשלמים לאנשים כדי להטריד אותי?
אם ארצה לתרום, אני יודעת להתקשר למי שצריך.

נא לשמור על תגובות עניינות + פתרונות לבעיה.
תודה.
כדוגמת הבוקר?

חבילת טריפל?

הסרת משקפיים בלייזר?

• הוסף לסימניות
כדוגמת הבוקר?

חבילת טריפל?

הסרת משקפיים בלייזר?
גם הם מטרידים?
תופעה מגונה.

מאגר "אל תתקשרו אלי".
צריך להקים מאגר המספרים השחורים.
כשבנ"א עונה קודם כל הוא יקבל מסר מוקלט:
"שלום.
המספר המתקשר אליכם נמצא ברשימה השחורה של המספרים המטרידים.
לחסימת המתקשר לנצח לחצו 1
לקבלת השיחה לחצו 0"

ובמקביל המתקשר יקבל את אותה ההודעה.
ואם ירצה לערער על כך - יצטרך לעבוד קשה.

• הוסף לסימניות
אמרתי פעם לטלפנית של ארגון מוכר שאני יודעת איך להשיג אותם וכשאחליט לתרום אני אעשה את זה לבד, אין צורך להתקשר.
ביקשתי שתוריד אותי מהרשימת הטלפונים שלהם ובאמת לא התקשרו אלי מאז, אבל זה הועיל רק לאותו ארגון...

• הוסף לסימניות
יש שתי פיתרונות.
האחד: לענות לכל הטלפונים האלה ולהסביר בנעימות למה אני לא יכול בשלב הזה של מצבי הכלכלי לתרום לעמותה שלכם וכל הכבוד על הרצון הטוב ובהצלחה.
השני: לענות :"נמאסתם עלי כבר לכו לעזאזל מהר!"

אני נוקט פעם בשיטה א ופעמיים בשיטה ב.

אני לא חושב שצריך להגיב בצורה אגרסיבית, בסופו של דבר מאחורי מטלפון יושב/ת בן אדם שיש לו רגשות (ברוב רובם של המקרים מדובר בנציגים שנתנו להם רשימה והם עושות את העבודה נטו בשביל המשכורת, יש מקרים שהכן יש נציג ספציפי שמשגע את הלקוח/אובייקט ועל הלו לא דיברתי)
ביקשתי שתוריד אותי מהרשימת הטלפונים שלהם ובאמת לא התקשרו אלי מאז, אבל זה הועיל רק לאותו ארגון...
אני אומר בצורה חד משמעית (אך לא אגרסיבית) שיוציאו אותי מהרשימות שלהם ולרוב זה עוזר

• הוסף לסימניות
אנשים שתורמים אפילו 20 ש"ח עוברים מיד למאגר שמופץ לעוד ועוד ארגונים
שמעתי על זה... אמרתי פעם למישהי שהתרימה אותי את הטיעון הזה, היא נשבעה לי שהיא בדקה את זה וזה פייק... אשמח למידע אמין. (אני שמעתי שהמאגר הזה סחיר... פשוט משלמים עליו...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה