שיחזור דיסק קשיח

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המחשב שלי פתאום החליט שהוא לא רוצה לעבוד אצלי ופשוט הפסיק לעבוד :eek: ניסיתי זה וניסיתי זה שום דבר לא עבד, לא היתה ברירה אלא לשלוח לתכנאי מוסמך, והוא אמר לי לי שהדיסק קשיח הלך לי:cool: ככה בלי מסך כחול בלי כלום,:mad: עם כל החומר שלי :(

אם מישהו מכיר מישהו שיודע לשחזר חומר במחיר סביר בבקשה זה מאוד דחוף לי

תודה מראש

• הוסף לסימניות
טכנאי בשם רפי. מחשבי יהב רח' ז'בוטינסקי
שוה כל שקל מנסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;1313120:
טכנאי בשם רפי. מחשבי יהב רח' ז'בוטינסקי
שוה כל שקל מנסיון

מה הוא עושה הוא פותך פיזי הדיסק קשיח? או מחוץ,? וכמה עולה? ולוקח כסף אפי' כשלא יכול לשחזר?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1313131:
מה הוא עושה הוא פותך פיזי הדיסק קשיח? או מחוץ,? וכמה עולה? ולוקח כסף אפי' כשלא יכול לשחזר?

תודה

הוא פותח את הדיסק הקשיח מבחוץ
אני לא יודע לומר מחירים
אצלי זה היה מחיר מוזל ביחס להשקעה שהוא השקיע

• הוסף לסימניות
חפשי לפני יומים כתבתי המלצות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;1313193:
הוא פותח את הדיסק הקשיח מבחוץ
אני לא יודע לומר מחירים
אצלי זה היה מחיר מוזל ביחס להשקעה שהוא השקיע

יש מספר שאני יכול להתקשר אליו?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1313531:
יש מספר שאני יכול להתקשר אליו?

תודה מראש

כתבתי לך באישי

• הוסף לסימניות
אני מכיר טכנאי מבני ברק שמתמחה בשחזור מידע.
עמי 052-8736534
(לפעמים הוא לא עונה אז השאירו הודעה או שלחו SMS והוא חוזר בדרך כלל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה